Stacaravan huren Hemelvaart

Stacaravan huren Hemelvaart

De Sprookjescamping is namelijk de leukste kindercamping van Nederland! Genieten kan tijdens Hemelvaart perfect in één van de tientallen toercaravans en stacaravans die beiden het comfort en het gemak bieden van thuis. De stacaravans zijn volledig ingericht, en niet alleen met de basisartikelen, maar ook met een koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een kookhoek en een televisie met tuinset met kussen. Bovendien staan alle stacaravans op een ruime kavel. Een stacaravan huren met Hemelvaart op de Sprookjescamping is magisch!

Aankomst
Vertrek

Kom met de kids een Stacaravan huren met Hemelvaart

De Sprookjescamping neemt kinderdromen heel serieus. Alle faciliteiten zijn daarom volledig in Sprookjesstijl en dat is niet alles, ook is alles op de kindercamping ingericht op kinderen. Van het zwembad, de sanitaire voorzieningen tot aan de dagelijkse theatershows van de tien Sprookjesfiguren. Het animatieteam organiseert, ook voor mensen die een stacaravan huren met Hemelvaart, dagelijks een afwisselend animatieprogramma voor kinderen tot en met 10 jaar. Bovendien ligt de Sprookjescamping midden tussen de bossen en in een prachtig gebied, het Vechtdal. Wisten jullie dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus willen jullie een stacaravan huren met Hemelvaart, kom dan naar de Sprookjescamping!

Kindercamping
Mooie accommodaties
Sprookjesthema

Faciliteiten op de Sprookjescamping

Tijdens het huren van stacaravan met Hemelvaart willen jullie natuurlijk wel iets te doen hebben. Op de Sprookjescamping hoeven de kinderen zich nooit vervelen! Over de hele camping zijn speeltuintjes, zodat de ouders ook vanuit de stacaravan de kinderen in de gaten kunnen houden. Bovendien is tijdens een stacaravan huren met hemelvaart een dagelijks animatieprogramma met de hele dag door activiteiten. Is er even geen animatie? Dan vermaken de kinderen zich wel in het zwembad, het strandmeer de Oldemeijer of in de Sprokkelplaats. Het restaurant en de Eeterij is bovendien elke avond geopend. Jullie hoeven je dus geen moment te vervelen tijdens het stacaravan huren tijdens Hemelvaart!