Stacaravan huren Hemelvaart

Wilt u een stacaravan huren met Hemelvaart? Kom dan eens langs op de Sprookjescamping! Tijden Hemelvaart hebben wij de beschikking over tientallen toercaravans en vakantiehuizen die beiden het comfort en het gemak bieden van een stacaravan huren met Hemelvaart. De vakantiehuis-varianten zijn volledig ingericht, en niet alleen met de basisartikelen, maar ook met een koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een kookhoek en een televisie met tuinset met kussen. Bovendien staan alle stacaravans op een staan op een ruime kavel. Een stacaravan huren met Hemelvaart is magisch!

Ook met kinderen kunt u een Stacaravan huren met Hemelvaart

Bovendien nemen wij op de Sprookjescamping kinderen heel serieus. Alles op de camping is ingericht op kinderen, van het zwembad, de sanitaire voorzieningen tot aan de dagelijkse theatershows van de Tien Sprookjesfiguren. Zij organiseren, ook voor mensen die een stacaravan huren met Hemelvaart, dagelijks een afwisselend recreatieprogramma voor kinderen tot 11 jaar. Bovendien ligt de Sprookjescamping midden tussen de bossen en in een prachtig gebied, het Vechtdal. Wist u dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus wilt u nog een stacaravan huren met Hemelvaart, kom dan naar de Sprookjescamping!

Faciliteiten op de Sprookjescamping

Tijdens een stacaravan huren met Hemelvaart willen u en uw kinderen natuurlijk wel iets te doen hebben. Op de Sprookjescamping hoeven uw kinderen zich nooit vervelen! Over de hele camping zijn speeltuintjes, zodat u ook vanuit uw stacaravan uw kinderen in de gaten kunt houden. Bovendien is tijdens een stacaravan huren met  hemelvaart een dagelijksanimatieprogramma met de hele dag door activiteiten. Is er even geen animatie? Dan vermaken uw kinderen zich wel in hetzwembad, het strandmeer de Oldemeijer of in de Sprokkelplaats. Ons restaurant is bovendien elke avond geopend. U hoeft zich dus geen moment te vervelen tijdens een stacaravan huren tijdens Hemelvaart!