Genieten van de lente?
Kom naar de Sprookjescamping

Vakantie in het voorjaar

Vakantie in het voorjaar vieren is geweldig. De afgelopen jaren is het in het voorjaar ontzettend mooi weer en behoorden de lentes tot de warmste ooit. Het is goed toeven op de vijfsterren kindercamping Sprookjescamping in Rheeze tijdens een vakantie in het voorjaar. Ook in het voorjaar in 2020 is er op de Sprookjescamping elke dag wat te beleven. De Sprookjesfiguren en hun avonturen en het vermaak beperken zich niet alleen tot een vakantie in de zomer. Ook dan staat het animatieteam en de Sprookjesfiguren klaar om er een vakantie van te maken die jullie van je leven niet zullen vergeten.

Aankomst
Vertrek

Welke activiteiten zijn er tijdens een vakantie in het voorjaar?

Veel van de activiteiten die tijdens een vakantie in het voorjaar worden georganiseerd, zijn niet anders dan tijdens de schoolvakanties. Het grote verschil is dat er in het voorjaar ontzettend veel leuke feestdagen zijn die bij de sprookjesvrienden altijd erg veel indruk maken. Ze gaan dan ook leuke activiteiten met jullie doen die betrekking hebben op de feestdag.

Wat nog meer een voordeel is van een vakantie in het voorjaar voor sommigen, is dat er minder kinderen zijn en dus meer tijd om met je favoriete Sprookjesvriend door te brengen. 

3T4A7064

Leuke arrangementen tijdens een vakantie in het voorjaar

Begin april gaat de Sprookjescamping weer open voor iedereen. De festiviteiten kunnen dan beginnen. Met de feestdagen zijn er allerlei kampeerarrangementen te boeken, bijvoorbeeld het Paasarrangement, diverse Meivakantie arrangementen en het Hemelvaart arrangement.

Bij sommige arrangementen in het voorjaar is het ook mogelijk om jullie kampeermiddel te laten staan en later weer terug te komen, bijvoorbeeld met het Pinksteren en 4 weekenden arrangement en het Hemelvaart en Pinksteren arrangement.

Willen jullie verblijven in een accommodatie? Er is tijdens een vakantie in het voorjaar ook keuze uit diverse accommodaties, zoals chalets, glamping accommodaties en toercaravans en vanaf begin/half juni kunnen jullie ook weer verblijven in de ingerichte vakantietenten.

Professionele animatie
Elke dag een sprookje
Groene omgeving

Kamperen tijdens een vakantie in het voorjaar

Dat doe je bij de Sprookjescamping met gebruikmaking van alle luxe faciliteiten en op de ruime kampeerplekken die deze kindvriendelijke camping te bieden heeft. Er zijn talloze faciliteiten die speciaal voor de kleine sprookjesvrienden en vriendinnen gemaakt en geselecteerd zijn. De sanitair gebouwen zijn voor alle leeftijden tot en met 10 jaar ingericht, bijvoorbeeld met wasbakken op verschillende hoogten. Zo wordt de zelfstandigheid van de kinderen ook nog eens gestimuleerd. In de Eeterij vinden jullie een waar speelparadijs met binnenspeeltuin, spelletjesschermen en een blokkenhoek. Vervelen zullen de kinderen zich tijdens de vakantie in het voorjaar op deze 5sterren kindercamping.

Maak herinneringen op de Sprookjescamping tijdens een vakantie in het voorjaar!

Kampeerarrangement boeken?

Liever in een accommodatie?

3T4A6146
10

Mijn dochtertje heeft het nog steeds over de sprookjesfiguren en begint spontaan de liedjes te zingen. 

Ramona