Vakantie vieren in Nederland?
Kom naar de Sprookjescamping!

Jullie vakantie in Nederland vieren?

Als jullie op vakantie gaan naar de Sprookjescamping in Nederland, worden jullie gegarandeerd verrast door alles wat er te doen is. Elke dag animatie voor kinderen van 0 t/m 10 jaar. Doordat de activiteiten plaatsvinden in groepjes, is het altijd mogelijk om met leeftijdsgenootjes te spelen. Samen met tien Sprookjesfiguren zullen jullie veel avonturen beleven. In de avond zullen jullie worden opgehaald door de Sprookjesvrienden vanaf de Bumpiehalte. Al zingend en dansend gaan jullie dan in een stoet naar het theater om daar het nieuwe avontuur te beleven.

Maar dat is nog niet alles! Ook de camping faciliteiten zijn in sprookjesthema gehuld en overal klinken de melodietjes en liedjes van de Sprookjescamping. Boek nu jullie 2022 vakantie met kinderen in Nederland.

 

Met kleine kinderen naar Nederland

Omdat de afstand relatief klein is naar Nederland, kunt u binnen vijf uur op uw kampeerplaats of voor uw accommodatie zitten. Dit is een prettig idee voor de kinderen, maar ook voor u als ouders of grootouders. De faciliteiten op de Sprookjescamping zijn speciaal gemaakt en uitgekozen voor kinderen t/m tien jaar. Het sanitair gebouw is bijvoorbeeld voorzien van lage wastafels, op vier verschillende hoogten. Ook vinden jullie er familiedouches, douches op hoogte, waarbij onbeperkt warm water is voorzien. Tevens is het gebouw voorzien van wasmachines. In de Eeterij, waar snacks als friet, pizza en pannenkoeken worden verkocht, is een binnenspeeltuin aanwezig. De kinderen kunnen dus tijdens het wachten fijn spelen in de speeltuin, terwijl u even kunt relaxen aan een van de tafeltjes met een drankje.

Elke dag animatie
Spetterende theatershows
10 sprookjesfiguren

Activiteiten op de Sprookjescamping

Elke dag animatie voor verschillende leeftijden. Het animatieprogramma bestaat uit activiteiten voor de volgende speciale groepen: De Magische Elfjes (kinderen van 0 t/m 3 jaar), De ondeugende Beren (kinderen van 4 t/m 5 jaar), De Stoere Draken (kinderen van 6 t/m 7 jaar) en de Buddy’s (kinderen van 8 t/m 10 jaar). Voor elke groep zijn de activiteiten geselecteerd. Met de allerkleinsten doen we vooral leuke spelletjes, voorlezen, knutselen ofwel activiteiten die niet te lang duren vanwege de spanningsboog. Voor de Beren zijn het veelal activiteiten waarin ontdekken wat meer een rol speelt. Voor de Draken staat er daarnaast sport en spel en speuren op het programma, waarin ze zich echt uit kunnen leven. Voor de Buddy’s zijn het met name stoere activiteiten, zoals een selfietocht, een bioscoopavond of een spannende tocht. Altijd wordt de dag afgesloten met een spetterende theatershow in de Sprokkelplaats. Kom dus naar dé kindercamping van Nederland en ontdek hoe leuk verblijven in een sprookje in Nederland kan zijn.

Amusement in de omgeving van de Sprookjescamping

Mocht u het Sprookje even willen ontvluchten, dan is er in de omgeving Vechtdal voldoende amusement voor een dagje uit met de familie, zoals Adventure Zoo Wildlands, Plopsaland in Coevorden, maar ook net buiten de camping kunt u de schitterende natuur ontdekken van de Vechtstreek. Met haar vele waterpartijen, de veelzijdigheid aan natuur en de pontjes die over de Vecht gaan, is dit een zeer bijzonder stukje Nederland. De Vechtstreek is het ontdekken waard! 

3T4A8535

Verblijfsmogelijkheden op de Sprookjescamping

Naast kamperen met een eigen kampeermiddel op een ruime kampeerplaats (van alle gemakken voorzien), is het ook mogelijk om te verblijven in één van de accommodaties op de Sprookjescamping. Er is ruime keuze: van mooie chalets tot een luxe Sprookjeskasteel en Sprookjes Kota. Voor glamping met kinderen kunt u hier prima terecht in een Kasteel Lodge, Glamp Home. Wood Cottage of Sun Lodge.

Bij alle accommodaties, maar ook bij het kamperen is het zo dat de sprookjesfiguren even langs kunnen komen. Of om lekker met de kinderen in de speeltuintjes te spelen, maar ook om bijvoorbeeld een ontbijtpakketje te brengen. Wat fantastisch toch als Wanda de Waterelf ineens in uw voortent staat?

Start uw avontuur in Nederland. Boek uw vakantie bij de Sprookjescamping.