Vakantie in Nederland
met kinderen

Op vakantie in Nederland met kinderen?

Kom naar Capfun de Sprookjescamping voor een avontuurlijke en magische vakantie met de kinderen. Jullie kunnen met een eigen tent of caravan naar deze magische camping komen, maar ook het huren van een accommodatie is geen enkel probleem. Beleef een geweldige sprookjesachtige tijd op onze camping met de tien sprookjesfiguren. De camping is een unieke kindercamping, speciaal voor kinderen tot en met 10 jaar. Reserveer direct!

 

Magische vakantie in Nederland met kinderen!

Capfun de Sprookjescamping is een unieke kindercamping speciaal voor kinderen tot en met 10 jaar. Natuurlijk zijn ook hun ouders of grootouders van harte welkom op deze luxe 5 sterrencamping. Niet alleen zijn er mooie faciliteiten voor zowel de kinderen en hun ouders, maar er wonen zelfs echte sprookjesfiguren! Deze sprookjesfiguren kun je zomaar overal tegenkomen en de activiteiten vinden zij zo leuk dat ze hier ook vaak bij zijn! De Sprookjescamping is de plek voor kinderen waar dromen uitkomen. En iedere avond is er een geweldige theatershow met de sprookjesfiguren en soms ook met de kinderen! De Sprookjescamping is niet voor niets al jaren ANWB Top Camping, want het is de mooiste plek van de wereld volgens Hannah de Heldhaftige. De hoofdrolspeelster in het sprookjesverhaal dat alleen op de Sprookjescamping te vinden is! Komen jullie ook jullie vakantie in Nederland met kinderen vieren op Capfun de Sprookjescamping? Boek dan direct jullie favoriete plekje online

Kinderfaciliteiten
Sprookjesthema
5 sterren camping

Waar logeren jullie tijdens de vakantie?

Natuurlijk zijn er prachtige kampeerplaatsen die jullie direct kunnen boeken. Ze zijn ruim en altijd in de buurt van een speeltuintje. Willen jullie liever in een luxere omgeving logeren? Kom dan in één van de mooie volledig ingerichte accommodaties slapen! Er zijn mooie nieuwe chalets te huur met genoeg privacy en een grasgedeelte met tuinset. En hebben jullie weleens van glamping gehoord? Dit is kamperen met een luxe randje. Huisjes van hout met soms een tentzeil als dak of muur. Maar wel volledig ingericht met keuken, douche en toilet. Dat is pas genieten tijdens jullie vakantie in Nederland met kinderen! Bekijk de mogelijkheden van de accommodaties en boek direct online! 

032_Camping_Sprookjescamping_2023
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder