Op vakantie met baby
Kom naar de Sprookjescamping

Op vakantie met baby in een natuurrijke omgeving?

Capfun de Sprookjescamping is een perfecte camping wanneer jullie zoeken naar een vakantie met baby. Jullie zijn in eigen land en hoeven niet ver te reizen. Ideaal wanneer er een baby mee gaat. Door de ligging in de prachtige natuur hebben jullie niet het idee dat jullie in eigen land op vakantie zijn. Hebben jullie naast een baby ook nog oudere kinderen? Geen enkel probleem! Zij vermaken zich uitstekend met de vele faciliteiten en activiteiten speciaal voor kinderen. Tijdens jullie vakantie met baby hoeven jullie amper om de grotere kinderen te denken.

 

Faciliteiten voor een vakantie met baby

Capfun de Sprookjescamping is ideaal wanneer jullie zoeken naar een een vakantie met baby. Het sanitairgebouw is volledig kindvriendelijk en geschikt voor het verzorgen van een baby.

 

Het sanitairgebouw is geschikt voor een vakantie met baby, omdat:

  • De was- en aankleedruimtes voor baby’s volledig verwarmd zijn.
  • Er ruime, stevige aankleedkussens zijn te vinden. Deze hoeven jullie dus niet zelf mee te nemen naar de gebouwen.
  • Een aantal doucherruimtes verhoogd zijn, zodat jullie niet heel erg hoeven te bukken tijdens het wassen van de kinderen.
  • Je tijdens jullie vakantie met baby niet ver hoeft te lopen naar het sanitair gebouw met faciliteiten om de baby te kunnen verzorgen.
  • Er een babypakket verkrijgbaar is voor in de accommodaties.
Baby faciliteiten
Kindercamping
Sprookjesthema

Op vakantie met de baby

Op Capfun de Sprookjescamping kunnen jullie je aandacht volledig richten op de baby. Het animatieteam verzorgt het theater, elke dag met altijd een ander thema. De kinderen zijn ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen, zodat ze op hun eigen niveau activiteiten kunnen doen. De vakantie met baby wordt hierdoor zorgeloos, want de kinderen redden zich prima. Jullie kunnen zelfs zwemmen met de baby in het speciaal hiervoor bedoelde babyspetterbad. Komen jullie met het hele gezin naar de camping? Boek dan nu jullie vakantie met baby op Capfun de Sprookjescamping!