Op vakantie met de kids?
De Sprookjescamping!

Ga naar de Sprookjescamping op vakantie met kids!

Willen jullie op vakantie met kids tot en met 10 jaar en willen jullie genieten van een fantastische vakantie? Kom naar de Sprookjescamping en beleef de magie van de Sprookjesfiguren. Hannah de Heldhaftige, Bumpie de Beer en vele anderen vermaken de kinderen iedere dag weer met de leukste spelletjes, activiteiten en theatervoorstellingen. Een vakantie met kids wordt voor de ouders volledig ontspannen. De camping is kindvriendelijk en erg veilig voor kinderen. Kies uit één van de ruime kampeerplaatsen of kijk bij de prachtige accommodaties

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

Vermaak en theater tijdens de vakantie met kids

De Sprookjescamping biedt iedere dag theater en vermaak op de camping voor kinderen tot en met 10 jaar. Tijdens jullie vakantie met kids hebben de ouders geen omkijken naar de kinderen! Iedere dag kunnen kinderen knutselen, spelletjes spelen, speurtochten doen, schminken of een workshop volgen. En ‘s avonds zijn er in de Sprokkelplaats fantastische voorstellingen. Hannah de Heldhaftige beleeft met alle Sprookjesfiguren spannende avonturen, waar de kinderen volledig in mee kunnen leven. Een vakantie met kids wordt geweldig op de Sprookjescamping!

Hoe gaan jullie op vakantie met kids?

Op de Sprookjescamping is van alles mogelijk voor een heerlijke vakantie met kids. Hebben jullie een eigen tent of caravan? Overnacht dan op de mooie kampeerplekken van maar liefst 100m2 groot! Als jullie liever iets willen huren op de Sprookjesachtige camping is dat ook geen probleem. Boek een verblijf in een Sprookjes Kota, Glamp Home, Chalet of een Toercaravan. De accommodaties voor een vakantie met kids zijn volledig ingericht en bieden jullie alle luxe voor een ontspannen vakantie. Willen jullie een magische vakantie met kids beleven? Boek dan direct jullie verblijf!