Op vakantie met de kinderen?
Kom naar dé Sprookjescamping!

Vakantie met kinderen op de 5 sterren kindercamping

Dat kan op de Sprookjescamping! Dit is namelijk dé kindercamping van Nederland. De speciale kinderfaciliteiten, elke dag animatie & theater maken het tot de perfecte kindervakantie. Wat de Sprookjescamping uniek maakt? Het sprookjesverhaal, die alleen te beleven is op deze kindercamping. Met Hannah de Heldhaftige, Lodewijk de Kikkerprins en nog meer sprookjesfiguren. Niet alleen op de camping is er vermaak, maar ook in de omgeving is veel te doen met kinderen, zowel in Drenthe als in Overijssel. Wat dachten jullie van een dagje naar Wildlands in Emmen? Of een dagje naar attractiepark Slagharen? Bekijk het aanbod!

 

Een vakantie met kinderen op de ideale camping

Op de Sprookjescamping zijn veel verschillende activiteiten voor kinderen van nul tot en met 10 jaar oud. Kinderen kunnen zich vermaken met het animatieteam die dagelijks veel activiteiten organiseren. Een vakantie met kinderen wordt zo ook voor de ouders erg ontspannen! Naar de kinderen heb je geen omkijken en iedere avond komen ze terug met de meest enthousiaste verhalen. Elke dag is er theater waar zowel jong als oud zich prima mee kan vermaken.

Door de goede acteurs en de wisselende thema’s blijft het leuk om naar te kijken.Tijdens de vakantie met kinderen hoeven jullie je daarom geen zorgen te maken dat iemand zich verveelt! En willen jullie lekker zelf avonturen maken, dan kunnen jullie in de vele speeltuinen, de waterspeelparadijzen of de binnenspeeltuin terecht. En papa en mama kunnen dan fijn een hapje eten of iets drinken terwijl de kids zich vermaken tijdens de vakantie. Boek direct online!

Gratis WIFI
Kinderfaciliteiten
Elke dag animatie!

Uitstapjes tijdens de vakantie met kinderen

Tijdens de vakantie met kinderen kunnen jullie op en rond de camping vele dingen beleven. Met jongere kinderen is bijvoorbeeld Plopsa Indoor erg leuk en met oudere kinderen is Avonturenpark Hellendoorn geweldig. Maar tijdens de vakantie met kinderen is er nog veel meer te beleven in de omgeving:

  • Jullie gezin kan gezellig samen gaan mountainbiken in de prachtige natuur
  • Het hele gezin kan zich vermaken tijdens het kanovaren
  • Jullie kunnen samenwerken tijdens een wandeltocht op de Rheezerbelten met behulp van een GPS

Er is genoeg te beleven tijdens de vakantie met kinderen. Boek daarom nu jullie verblijf op de Sprookjescamping!

032_Camping_Sprookjescamping_2023
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder