Op vakantie met de kleinkinderen
Kom naar de Sprookjescamping!

Vakantie met de kleinkinderen

Vier de vakantie met kleinkinderen op de Sprookjescamping. Terwijl de kleinkinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin of bij de knutselclub, kunnen opa en oma heerlijk genieten van hun vakantie.
Ga 's avonds samen met je kleinkinderen naar het spetterende theater om elke dag een uniek en nieuw avontuur te beleven op de Sprookjescamping.

 

Voor ieder wat wils tijdens een vakantie met kleinkind

Gaat u op vakantie met uw kleinkind? Op de Sprookjescamping vermaken u en uw kleinkind zich uitstekend. Opa kan lekker met zijn kleinzoon gaan vissen in de Elfenvijver. Die zit namelijk bomvol met vele verschillende soorten vis! Of gaat oma liever met haar kleindochter mooie dingen knutselen? Er is iedere dag een moment om te knutselen in de Sprokkelplaats. De kinderen maken dan bijvoorbeeld een toverstaf of een raamhanger. Uw vakantie met kleinkind is op de Sprookjescamping nooit saai. En iedere avond is er een theatershow waar u samen met de kleinkinderen van kan genieten. Kortom voor de leukste vakantie met kleinkind, komt u naar de Sprookjescamping! 

Vakantie met kleinkind

Sprookjescamping is geschikt voor een vakantie met kleinkinderen!

Heeft u kleinkinderen van verschillende leeftijden? Dit is geen enkel probleem, want de activiteiten zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. We hebben een verdeling gemaakt in de leeftijden van kinderen:

Tijdens uw vakantie met kleinkind hoeft u niet bang te zijn dat u uw kleinkind geen moment zult zien. Er zijn activiteiten om met de hele familie te doen. Willen opa en oma laten zien dat ze nog heel erg fit zijn? Ga dan mountainbiken met alle kleinkinderen! Liever iets rustiger aandoen tijdens uw vakantie met kleinkind? Ga dan gezellig kanovaren met elkaar. Jullie vermaken je altijd op de Sprookjescamping.

032_Camping_Sprookjescamping_2023
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder