Wilt u een geweldige vakantie met uw kleinkinderen?

Kom dan naar de Sprookjescamping in Rheeze! De camping ligt in de mooie natuur van Overrijssel en in de omgeving is erg veel te doen. Is uw kleinkind nog erg jong? Geen enkel probleem! Op de Sprookjescamping komen grootouders en ouders met kinderen van alle leeftijden waardoor uw vakantie met kleinkind een groot succes wordt! Uw kleinkind zal zich altijd vermaken met leeftijdsgenootjes. U kunt vanaf €18,- per nacht kamperen, heeft u geen eigen kampeermiddelen of wilt u het uzelf gemakkelijk maken? Kies dan voor een volledig ingerichte accommodatie. Klik op 'lees meer' voor de speciale accommodatieprijzen voor grootouders. Of vul een datum in de 'zoek en boek' balk en bekijk de speciale kampeerprijzen! 

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

Voor ieder wat wils tijdens een vakantie met kleinkind

Gaat u op vakantie met uw kleinkind? Op de Sprookjescamping vermaken u en uw kleinkind zich uitstekend. Opa kan lekker met zijn kleinzoon gaan vissen in de Elfenvijver. Die zit namelijk bomvol met vele verschillende soorten vis! Of gaat oma liever met haar kleindochter mooie dingen knutselen? Er is iedere dag een moment om te knutselen in de Sprokkelplaats. De kinderen maken dan bijvoorbeeld een toverstaf of een raamhanger. Uw vakantie met kleinkind is op de Sprookjescamping nooit saai.

Sprookjescamping is geschikt voor een vakantie met kleinkinderen!

Heeft u kleinkinderen van verschillende leeftijden? Dit is geen enkel probleem, want de activiteiten zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. We hebben een verdeling gemaakt in de leeftijden van kinderen:

Tijdens uw vakantie met kleinkind hoeft u niet bang te zijn dat u uw kleinkind geen moment zult zien. Er zijn activiteiten om met de hele familie te doen. Willen opa en oma laten zien dat ze nog heel erg fit zijn? Ga dan mountainbiken met alle kleinkinderen! Liever iets rustiger aandoen tijdens uw vakantie met kleinkind? Ga dan gezellig kanovaren met elkaar. Jullie vermaken je altijd op De Sprookjescamping.