Vakantie met kleuter?
Kom naar de Sprookjescamping!

Vakantie met kleuter op Capfun de Sprookjescamping

De magie van Capfun de Sprookjescamping begint al, voor jullie als ouders en jullie kleuter, zodra jullie de poort door rijden. Alles op dit vakantiepark is volledig in Sprookjesthema en gericht op kinderen tot en met 10 jaar. Voor iedere kleuter is het een paradijs, waar ze vermaakt worden door het animatieteam, maar ook iedere avond een nieuwe theatershow kunnen kijken. Niet alleen leuk voor de kleuter, maar ook voor de ouders. De vakantie met kleuter kan direct beginnen als jullie voor een volledig ingerichte accommodatie kiezen. Maar voor de echte kampeerder zijn er uiteraard ook ruime kampeerplaatsen met uitzicht op een speeltuin. Twijfel niet en boek snel een plekje, voordat jullie mooiste plekje niet meer beschikbaar is!

 

Geniet van het spelen tijdens de vakantie met kleuters

Achterop de camping ligt de magische Elfenvijver welke boordevol met vis zit. Het is niet mogelijk voor een kleuter om hier op eigen benen te komen, voor de Elfenvijver zit een groot hek met een kindveilige sluiting. Door de hoeveelheid vis in de Elfenvijver kunnen jullie lekker op je gemak vissen en veel verschillende soorten vissen vangen. Hierdoor wordt de vakantie met kleuter een genot voor het gehele gezin! Mocht de kleuter het water zat zijn, kan de kleuter zich heerlijk vermaken in één van onze vele speeltuinen op de Sprookjescamping.

Vakantie met kleuter

De vakantie met kleuter gaat een succes worden!

Op de Sprookjescamping worden alle kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie gedeeld. Hierdoor krijgt elk kind activiteiten op niveau die bij het kind passen. Ook op vakantie gaan met een kleuter hoeft geen enkel probleem te zijn, de kleuter zal snel vriendjes maken bij de clubs en leuke activiteiten. Op de Sprookjescamping kennen we de volgende benamingen voor de verschillende leeftijdsgroepen:

Op de Sprookjescamping kan de kleuter zich uitstekend vermaken met de gemaakte vriendjes en leuke activiteiten. Het hoeft daarom geen enkel probleem meer op te leveren voor jullie om op vakantie te gaan met een kleuter. Boek direct de magische vakantie op de Sprookjescamping.