Met peuter op vakantie?
Kom naar de Sprookjescamping

Vakantie met peuter op een prachtige camping?

De Sprookjescamping is de peutercamping waar jullie naar op zoek zijn! Zelfs voor de allerjongsten, worden er activiteiten georganiseerd tijdens de ideale vakantie met peuter. De peuter kan lekker samen met zijn of haar (groot)ouders zwemmen en spelen in de ondiepe zwembaden van slechts 30cm diep. En wanneer het weer minder goed is, gaan jullie gewoon in het overdekte zwembad of in de binnenspeeltuin spelen. Willen jullie graag zonder zorgen kamperen? Bekijk dan het aanbod van alle accommodaties. Liever met eigen kampeermiddelen naar de Sprookjescamping komen? Kijk dan bij de kampeerplaatsen voor de mogelijkheden. 

Aankomst
Vertrek
16 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Chalet 4 persoons

Chalet 4 persoons

Volledig ingerichte chalets voor vier personen. Met privacy en een eigen terras. 

 

meer info
Chalet 6 persoons

Chalet 6 persoons

Verschillende chalets voor 6 personen. 

meer info
Comfort chalet 6 persoons

Comfort chalet 6 persoons

Geniet van extra luxe en comfort in deze compleet ingerichte chalet. De chalet is ruim opgezet waardoor jullie kunnen genieten van de gezellige kampeersfeer.

meer info
Chalet Kim 4 persoons

Chalet Kim 4 persoons

De met hout beklede compacte chalet Kim 4 persoons is voorzien van alle gemakken. 

meer info
Chalet Happy Summer 4 persoons

Chalet Happy Summer 4 persoons

Ieder vakantiehuis heeft een vrije ligging waar jullie kunnen genieten van de rust. 

meer info
Chalet Happy Summer 6 persoons

Chalet Happy Summer 6 persoons

De prachtige chalets Jasmijn Top TV  6 pers geven een zomers gevoel door de zonnige kleuren. Privacy en gezelligheid op de ruime plekken. 

meer info
Glamp Home 4 persoons

Glamp Home 4 persoons

Treed binnen in de wereld van Glamping. Het geweldige van kamperen met het gemak en luxe van een huisje.

meer info
Wood Cottage 5 persoons

Wood Cottage 5 persoons

De Wood Cottage is een combinatie van een tent en een bungalow. De oppervlakte is maar liefst 58 vierkante meter en is geschikt voor 5 personen. 

meer info
Kasteel Lodge 5 persoons

Kasteel Lodge 5 persoons

Voel je een echte ridder of prins(ses) in deze mooie 5 persoons Kasteel Lodge en beleef geweldige avonturen!

 

meer info
Sun Lodge 6 persoons

Sun Lodge 6 persoons

Wat deze accommodatie zo bijzonder maakt, is het afgeschermde dakterras. Deze is te benaderen via een trap aan de zijkant (buiten) en is goed beveiligd middels traphekjes, zodat het ook veilig is voor de allerkleinsten.

meer info
Sprookjes Kota 4 persoons

Sprookjes Kota 4 persoons

Dit knusse huisje ziet er door het hout, het de charmante dakpannen en de mooie vormen uit alsof het direct uit een Sprookje komt!

meer info
Chalet 2 persoons

Chalet 2 persoons

Speciale 2-persoons chalet voor opa & oma of ouder met kind. 

meer info
Sprookjes Kasteel 5 persoons

Sprookjes Kasteel 5 persoons

Verblijf in de nieuwste accommodatie van de Sprookjescamping!

meer info
Chalet Resort 6 persoons

Chalet Resort 6 persoons

De met hout beklede compacte chalet Resort 6 pers is voorzien van alle gemakken. 

meer info
Chalet Habana (met terras) 4 persoons

Chalet Habana (met terras) 4 persoons

De met hout beklede compacte chalet Habana met veranda en terras is voorzien van alle gemakken en is geschikt voor 4 personen. 

Deze chalets kijken uit over de Elfenvijver. 

meer info
De Waard Vakantietent 5 persoons

De Waard Vakantietent 5 persoons

Dit zijn de extra grote "de Waard" tenten. Met 3 ruime slaapvertrekken en de tent in een tunnelvorm ervaren jullie een zee van ruimte.

meer info

Lekker spelen tijdens jullie vakantie met peuter

Op de camping is de prachtige Elfenvijver, die vol met vis zit, te vinden. Een peuter kan hier niet zomaar komen, want aan het einde van de camping en voor deze vijver zit een groot hek met een kindveilige sluiting. Jullie kunnen hier samen de peuter lekker vissen en veel verschillende soorten vangen. Jullie vakantie met peuter wordt hierdoor een genot voor een compleet gezin. En als jullie zat zijn van het water, kan de peuter zich uitstekend vermaken in één van de vele speeltuinen die de Sprookjescamping rijk is. Maar natuurlijk zijn er ook genoeg andere leuke dingen te doen, niet alleen op de kindercamping, maar ook in de buurt. Neem eens een kijkje bij Plopsa Indoor of bij Wildlands Emmen. Heerlijk de natuur ontdekken met de peuter tijdens jullie vakantie kan ook perfect in de buurt van Rheeze, wat bekend staat als één van de mooiste plekken van Nederland. 

Peuterfaciliteiten
Kindercamping
Elke dag vermaak

De vakantie met peuter wordt een groot succes!

Op de Sprookjescamping worden alle kinderen in bepaalde leeftijdsgroepen ingedeeld, zodat ieder kind op zijn eigen niveau leuke activiteiten kan doen. Op vakantie met een peuter hoeft hierdoor geen enkel probleem te zijn, want de peuter maakt al snel veel vriendjes bij de leuke activiteiten. De peuter zal in de Magische Elfjes club zitten, dit zijn alle kinderen tot en met 3 jaar. Zijn er nog oudere zusjes en/of broertjes, dan komen zij in één van de andere clubs. Jullie peuter kan zich met andere kinderen uitstekend vermaken op de Sprookjescamping. De vakantie met peuter zal daarom alleen maar plezier opleveren! Boek nu jullie vakantie op de Sprookjescamping. Boek nu het Magische Mini weken arrangement voor een kampeervakantie op de camping buiten de schoolvakanties. Hiervoor is tevens een Magische Mini Weken accommodatie arrangement te boeken. 

DJI_0002
689B0114
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder