Met peuter op vakantie?
Kom naar de Sprookjescamping

Vakantie met peuter op een prachtige camping?

De Sprookjescamping is de peutercamping waar jullie naar op zoek zijn! Zelfs voor de allerjongsten, worden er activiteiten georganiseerd tijdens de ideale vakantie met peuter. De peuter kan lekker samen met zijn of haar (groot)ouders zwemmen en spelen in de ondiepe zwembaden van slechts 30cm diep. En wanneer het weer minder goed is, gaan jullie gewoon in het overdekte zwembad of in de binnenspeeltuin spelen. Willen jullie graag zonder zorgen kamperen? Bekijk dan het aanbod van alle accommodaties. Liever met eigen kampeermiddelen naar de Sprookjescamping komen? Kijk dan bij de kampeerplaatsen voor de mogelijkheden. 

 

Lekker spelen tijdens jullie vakantie met peuter

Op de camping is de prachtige Elfenvijver, die vol met vis zit, te vinden. Een peuter kan hier niet zomaar komen, want aan het einde van de camping en voor deze vijver zit een groot hek met een kindveilige sluiting. Jullie kunnen hier samen de peuter lekker vissen en veel verschillende soorten vangen. Jullie vakantie met peuter wordt hierdoor een genot voor een compleet gezin. En als jullie zat zijn van het water, kan de peuter zich uitstekend vermaken in één van de vele speeltuinen die de Sprookjescamping rijk is. Maar natuurlijk zijn er ook genoeg andere leuke dingen te doen, niet alleen op de kindercamping, maar ook in de buurt. Neem eens een kijkje bij Plopsa Indoor of bij Wildlands Emmen. Heerlijk de natuur ontdekken met de peuter tijdens jullie vakantie kan ook perfect in de buurt van Rheeze, wat bekend staat als één van de mooiste plekken van Nederland. 

Peuterfaciliteiten
Kindercamping
Elke dag vermaak

De vakantie met peuter wordt een groot succes!

Op de Sprookjescamping worden alle kinderen in bepaalde leeftijdsgroepen ingedeeld, zodat ieder kind op zijn eigen niveau leuke activiteiten kan doen. Op vakantie met een peuter hoeft hierdoor geen enkel probleem te zijn, want de peuter maakt al snel veel vriendjes bij de leuke activiteiten. De peuter zal in de Magische Elfjes club zitten, dit zijn alle kinderen tot en met 3 jaar. Zijn er nog oudere zusjes en/of broertjes, dan komen zij in één van de andere clubs. Jullie peuter kan zich met andere kinderen uitstekend vermaken op de Sprookjescamping. De vakantie met peuter zal daarom alleen maar plezier opleveren! Boek nu jullie vakantie op de Sprookjescamping. 

032_Camping_Sprookjescamping_2023
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder