Vakantie Nederland met kinderen
Kom naar de Sprookjescamping

Op vakantie in Nederland met kinderen?

Dat kan perfect op dé kindercamping van Nederland, de Sprookjescamping. Hier wordt de vakantie met de kids t/m 10 jaar altijd een succes! Want met iedere dag animatie en een theatershow, zelfs tijdens het laagseizoen, zal niemand zich vervelen. Natuurlijk zijn er ook geweldige faciliteiten aanwezig om jullie te vermaken. Denk aan de waterspeelparadijzen, speeltuinen over de gehele camping, binnenspeeltuin en eetgelegenheden. Wat de Sprookjescamping uniek maakt? Het sprookjesverhaal en de sprookjesfiguren die jullie overal op de camping kunnen tegenkomen. Tijdens jullie vakantie met kinderen in Nederland zullen dromen werkelijkheid worden.

 

Op een magische vakantie Nederland met kinderen!

Een unieke kindercamping speciaal voor kinderen tot en met 10 jaar? Dat is de Sprookjescamping! Elke dag bedenkt het animatieteam de leukste activiteiten en knutselen en spelen ze erop los met alle kinderen! Een vakantie met kinderen kunnen jullie beleven op deze magische camping. Tijdens het hoog- én laagseizoen is er iedere dag animatie en theater met bijvoorbeeld Hannah de Heldhaftige en nog vele andere sprookjesfiguren! Een vakantie in Nederland met kinderen wordt een hele belevenis op de Sprookjescamping.

 

Hoe gaan jullie verblijven op de kindercamping van Nederland?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om te verblijven op de Sprookjescamping. Met een eigen tent of caravan kunnen jullie terecht op één van de prachtige kampeerplekken die maar liefst 100m2 groot zijn! Zo heeft het hele gezin voldoende privacy en kunnen jullie genieten van de rust en ruimte om jullie heen. Ook is het mogelijk om een sprookjesachtige accommodatie te huren op onze camping tijdens de vakantie Nederland met kinderen. Er is een groot aanbod van luxe accommodaties die volledig ingericht zijn! Komen jullie een magische vakantie Nederland met kinderen beleven op de Sprookjescamping? Boek direct jullie verblijf online.

Kinderfaciliteiten
Sprookjesthema
5 sterren kindercamping