Vakantie Nederland met kinderen
Kom naar de Sprookjescamping

Op vakantie in Nederland met kinderen?

Dat kan perfect op dé kindercamping van Nederland, de Sprookjescamping. Hier wordt de vakantie met de kids t/m 10 jaar altijd een succes! Want met iedere dag animatie en een theatershow, zelfs tijdens het laagseizoen, zal niemand zich vervelen. Natuurlijk zijn er ook geweldige faciliteiten aanwezig om jullie te vermaken zoals waterspeelparadijzen, speeltuinen over de gehele kindercamping, binnenspeeltuin en eetgelegenheden. Wat de Sprookjescamping uniek maakt? Het Sprookjesverhaal en de Sprookjesfiguren die jullie overal op de camping kunnen tegenkomen. Tijdens jullie vakantie met kinderen in Nederland zullen dromen werkelijkheid worden. Boek direct online!

Aankomst
Vertrek
6 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Glamp Home 4 persoons

Glamp Home 4 persoons

Treed binnen in de wereld van Glamping. Het geweldige van kamperen met het gemak en luxe van een huisje.

meer info
Wood Cottage 5 persoons

Wood Cottage 5 persoons

De Wood Cottage is een combinatie van een tent en een bungalow. De oppervlakte is maar liefst 58 vierkante meter en is geschikt voor 5 personen. 

meer info
Kasteel Lodge 5 persoons

Kasteel Lodge 5 persoons

Voel je een echte ridder of prins(ses) in deze mooie 5 persoons Kasteel Lodge en beleef geweldige avonturen!

 

meer info
Sun Lodge 6 persoons

Sun Lodge 6 persoons

Wat deze accommodatie zo bijzonder maakt, is het afgeschermde dakterras. Deze is te benaderen via een trap aan de zijkant (buiten) en is goed beveiligd middels traphekjes, zodat het ook veilig is voor de allerkleinsten.

meer info
Sprookjes Kota 4 persoons

Sprookjes Kota 4 persoons

Dit knusse huisje ziet er door het hout, het de charmante dakpannen en de mooie vormen uit alsof het direct uit een Sprookje komt!

meer info
Sprookjes Kasteel 5 persoons

Sprookjes Kasteel 5 persoons

Verblijf in de nieuwste accommodatie van de Sprookjescamping!

meer info

Op een magische vakantie Nederland met kinderen!

Een unieke kindercamping speciaal voor kinderen tot en met 10 jaar? Dat is de Sprookjescamping! Elke dag bedenkt het animatieteam de leukste activiteiten en knutselen & spelen ze erop los met alle kinderen! Een vakantie Nederland met kinderen kunnen jullie beleven op deze magische camping. Tijdens het hoog- én laagseizoen is er iedere dag animatie en theater met bijvoorbeeld Hannah de Heldhaftige en nog vele andere Sprookjesfiguren! Een vakantie Nederland met kinderen wordt een hele belevenis op de Sprookjescamping.

 

Hoe gaan jullie verblijven op de kindercamping van Nederland?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om te verblijven op de Sprookjescamping. Met een eigen tent of caravan kunnen jullie terecht op één van de prachtige kampeerplekken die maar liefst 100m2 groot zijn! Zo heeft het hele gezin voldoende privacy en kunnen jullie genieten van de rust en ruimte om jullie heen. Ook is het mogelijk om een Sprookjesachtige accommodatie te huren op onze camping tijdens de vakantie Nederland met kinderen. Er is een groot aanbod van luxe accommodaties die volledig ingericht zijn! Overnacht in een Sun Lodge, Sprookjes Kota, Wood Cottage of toercaravan. Komen jullie een magische vakantie Nederland met kinderen beleven op de Sprookjescamping? Boek direct jullie verblijf online.

Kinderfaciliteiten
Sprookjesthema
5 sterren kindercamping