Vakantiehuis nabij Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Vakantiehuis nabij Drenthe

Zijn jullie op zoek naar een vakantiehuis nabij Drenthe? Dan is de Sprookjescamping precies wat jullie zoeken! De Sprookjescamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, namelijk het Vechtdal in de buurt van Hardenberg. Dit is bijna op de grens tussen Drenthe en Overijssel. Op de Sprookjescamping worden kinderwensen heel serieus genomen en komen dromen uit. Ontdek jullie vakantiehuis in Drenthe op de Sprookjescamping, waar maar liefst tien Sprookjesfiguren wonen. Met elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend animatieprogramma. Dus zoeken jullie nog een vakantiehuis in Drenthe, kom dan naar de Sprookjescamping!

 

Een vakantiehuis in Drenthe? Op de Sprookjescamping vinden jullie hem!

Op de Sprookjescamping staan vijf soorten vakantiehuizen die allemaal volledig ingericht zijn. Jullie kunnen de vakantie vieren in een vier-persoons, een zes-persoons,een luxe zes-persoons, acht-persoons en tien-persoons vakantiehuis nabij Drenthe. In ieder vakantiehuis in Drenthe is een volledige inventaris aanwezig, zoals bestek, servies, waterkoker en koffiezetapparaat, koelkast, kookhoek, televisie en een tuinset met kussen. Kortom, alles wat jullie van een vakantiehuis in Drenthe mogen verwachten! En hebben jullie geen zin om te koken in het vakantiehuis in Drenthe? Dan kunnen jullie heerlijk uit eten in restaurant de Kasteelkeuken of in de Eeterij

Accommodaties
5 sterrencamping
Kinderfaciliteiten

Vakantiehuis nabij Drenthe in het Vechtdal

Op de Sprookjescamping zijn er, naast jullie vakantiehuis in Drenthe, ook vele luxe faciliteiten aanwezig. Zo is er een luxe sanitair gebouw, een restaurant, binnenspeeltuin, buitenspeeltuinen en natuurlijk waterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met tien jaar. Er zijn tien Sprookjesfiguren die elke dag op de Sprookjescamping zijn en de animatie en activiteiten op de camping verzorgen. Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club, zodat zij altijd activiteiten passend bij de leeftijden hebben. Zo worden de kinderen op een magische manier vermaakt, terwijl de ouders lekker genieten in het vakantiehuis nabij Drenthe. Bekijk direct wat het animatieprogramma allemaal biedt!

032_Camping_Sprookjescamping_2023
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder