Vakantiehuis Drenthe

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Drenthe? Dan is de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal in de buurt van Hardenberg. Op de Sprookjescamping nemen we kinderwensen heel serieus. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? Ontdek úw vakantiehuis in Drenthe op de Sprookjescamping, waar maar liefst tien Sprookjesfiguren wonen. Zij organiseren elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend recreatieprogramma. Wist u dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus zoekt u nog een vakantiehuis in Drenthe, kom dan naar de Sprookjescamping!

Een vakantiehuis in Drenthe? Op de Sprookjescamping vindt u hem

Op de Sprookjescamping staan drie soorten vakantiehuizen die allemaal volledig ingericht zijn. U kunt uw vakantie vieren in een vier-persoons, een zes-persoons of een luxe zes-persoons vakantiehuis in Drenthe. In ieder vakantiehuis in Drenthe is een volledige inventaris aanwezig, zoals bestek, servies, waterkoker en koffiezetapparaat, koelkast, kookhoek, televisie en een tuinset met kussen. kortom, alles wat u van een vakantiehuis in Drenthe verwacht! En heeft u geen zin om te koken in uw vakantiehuis in Drenthe? Dan kunt u ook gewoon uit eten bij onze pizzeria, pannenkoekencarrousel of de snackbar!

Faciliteiten en animatie op de Sprookjescamping

Op de Sprookjescamping zijn er, naast uw vakantiehuis in Drenthe, ook vele luxe faciliteiten aanwezig. Zo zijn er meerdere luxe sanitair gebouwen, een restaurant, speeltuinen en natuurlijk waterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 10 jaar. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen en voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt, terwijl u lekker geniet in uw vakantiehuis in Drenthe. Bekijk direct wat het animatieprogramma allemaal biedt!