Vakantiehuis huren in Nederland
op Capfun de Sprookjescamping

Vakantiehuisje huren in Nederland?

Kom dan naar de leukste kindercamping in het mooiste gebied van Nederland: Capfun de Sprookjescamping! Deze camping is speciaal voor kinderen t/m 10 jaar en hun (groot)ouders. In een vakantiehuis in Nederland hebben jullie geen zorgen, want alles staat al volledig klaar en is ingericht. Dus alleen nog maar persoonlijke spulletjes meenemen en begin direct bij aankomst met genieten! Er zijn vakantiehuisjes voor 4 en 6 personen. Houden jullie ook van Sprookjes? Dan zijn jullie helemaal op de goede plek, want hier wonen 10 Sprookjesfiguren en er is iedere dag animatie! Boek nu!

 

Een vakantiehuis huren in Nederland, kom naar het mooiste plekje

Waarin logeren jullie het liefst? Op Capfun de Sprookjescamping in Nederland zijn er diverse soorten vakantiehuisjes te huur en ze zijn allemaal volledig ingericht. De 4 en 6 persoons huisjes hebben genoeg ruimte en privacy voor jullie hele gezin. Bij het huren van ieder vakantiehuis is een volledige inventaris aanwezig, zoals bestek, servies, waterkoker en koffiezetapparaat, koelkast, keukentje, televisie, een tuinset en soms zelfs een vaatwasser. Alles wat jullie nodig hebben om een heerlijke comfortabele vakantie te hebben in een vakantiehuis in Nederland. Gaan jullie liever Glampen? Dan zijn er ook speciale Glamping accommodaties aanwezig, maar ook ruime kampeerplaatsen ontbreken niet op Capfun de Sprookjescamping. Dé Kindercamping van Nederland! 

5 sterrencamping
Kinderfaciliteiten
ANWB Top camping 2017

Vakantiehuis huren op de 5 sterrencamping!

Capfun de Sprookjescamping is niet voor niets dé kindercamping van Nederland. Tijdens het huren van een vakantiehuis in Nederland zijn is er heel veel te doen. Er is iedere dag animatie en een theatershow, ook tijdens het laagseizoen! Maar natuurlijk kunnen waterspeelparadijzen zowel binnen als buiten ook niet ontbreken tijdens de kindervakantie. En je kunt zomaar overal een Sprookjesfiguur tegenkomen, want dat maakt de Sprookjescamping uniek! Ontmoet Hannah de Heldhaftige en beleef spannende avonturen. Natuurlijk is er niet alleen op Capfun de Sprookjescamping veel te beleven, ook in de omgeving is er genoeg te doen. Wat dachten jullie van Wildlands Emmen, Plopsa Indoor of Slagharen. Allemaal uitjes die op een korte afstand van de Sprookjescamping zijn. Boek dus direct jullie vakantiehuis Nederland. 

 

 

032_Camping_Sprookjescamping_2023
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder