Vakantiehuis huren Nederland

Wilt u een vakantiehuis huren in Nederland? Dan is kindercamping de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal in de buurt van Hardenberg. Op de Sprookjescamping nemen we kinderwensen heel serieus. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? U kunt uw vakantiehuis in Nederland huren op een plek waar maar liefst tien Sprookjesfiguren wonen. Zij organiseren elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend recreatieprogramma. Wist u dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus wilt u nog een vakantiehuis huren in Nederland, kom dan naar de Sprookjescamping!

Een vakantiehuis huren in Nederland? Dat kan op de Sprookjescamping!

Op de Sprookjescamping in Nederland kunt u drie soorten vakantiehuizen huren, die allemaal volledig ingericht zijn. U kunt uw vakantie vieren in een vier-persoons, een zes-persoons of een luxe zes-persoons vakantiehuis in Nederland. Bij het huren van ieder vakantiehuis is een volledige inventaris aanwezig, zoals bestek, servies, waterkoker en koffiezetapparaat, koelkast, kookhoek, televisie en een tuinset met kussen. kortom, alles wat u van het huren van een vakantiehuis in Nederland verwacht! En heeft u geen zin om te koken in uw vakantiehuis in Nederland? Dan kunt u ook gewoon uit eten bij onze pizzeria,pannenkoekencarrousel of de snackbar!

Faciliteiten en animatie op de Sprookjescamping

Bij het huren van een vakantiehuis op de Sprookjescamping in Nederland kunt u ook gebruik maken van de vele vele luxefaciliteiten op de camping. Zo zijn er meerdere luxe sanitaire gebouwen, een restaurant, speeltuinen en natuurlijkwaterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 11 jaar. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen en voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt, terwijl u lekker geniet van uw gehuurde vakantiehuis in Nederland. Bekijk direct wat het animatieprogramma allemaal biedt!