Vakantiehuis in Nederland
op Capfun de Sprookjescamping

Vakantiehuis in Nederland!

Willen jullie kamperen, maar dan met de luxe van thuis? Kom dan naar Capfun de Sprookjescamping. Dit is de leukste kindercamping van Nederland en heeft verschillende vakantiehuisjes. De vakantiehuisjes in Nederland zijn geschikt voor twee tot en met tien personen. Ze zijn volledig ingericht en staan helemaal klaar zodra jullie aankomen. Jullie hoeven alleen nog maar persoonlijke spullen mee te brengen en de vakantie kan direct beginnen! Dus zoeken jullie nog een vakantiehuis in Nederland? Dan moeten jullie hier zijn!

 

Kom logeren in een vakantiehuis in Nederland!

Op Capfun de Sprookjescamping staan diverse soorten vakantiehuizen. Deze zijn volledig ingericht. Jullie kunnen vakantie vieren in een twee-persoons, vier-persoons, een zes-persoons, een acht-persoons of zelfs een tien-persoons vakantiehuis in Nederland. In ieder vakantiehuis bij Capfun de Sprookjescamping is een volledige inventaris aanwezig, zoals bestek, servies, waterkoker en koffiezetapparaat, koelkast, kookhoek, televisie, een tuinset en soms zelfs een vaatwasser (alle acommodaties met de afkorting Top). Dit is alles wat jullie nodig hebben voor een heerlijk verblijf tijdens jullie vakantie. Natuurlijk hoeven jullie niet iedere avond zelf te koken, want uit eten in het restaurant De Kasteelkeuken of snacken in de Eeterij kan ook! En de kinderen hoeven zich niet te vervelen, want er is altijd wel iets te spelen in de buurt.

Elke dag animatie
Kinderfaciliteiten
Vakantiehuizen

Speciale kinderfaciliteiten

Op Capfun de Sprookjescamping zijn er, naast jullie vakantiehuis in Nederland, ook echte kinderfaciliteiten aanwezig. Zo is er een sanitair gebouw, dat zeker een bezoekje waard is. Ook is er altijd een speeltuintje in de buurt, een binnenspeeltuin voor als het slechter weer is en natuurlijk waterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 10 jaar. Er zijn tien Sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen en een theatershow. Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden de kinderen op een magische manier vermaakt, terwijl de (groot)ouders kunnen genieten in het vakantiehuis in Nederland. Boek direct jullie plekje en kom op vakantie op Capfun de Sprookjescamping!