Vakantiehuis Nederland

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Nederland? Dan is de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Rheezerdal in de buurt van Hardenberg. De Sprookjescamping is een 5 sterren camping die zowel comfort en luxe, als vermaak en avontuur biedt. U vindt hier een mooi vakantiehuis in Nederland op een kindvriendelijke camping met de mooiste voorzieningen. Wist u dat we in 2013 zijn uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”? Dus zoekt u nog een vakantiehuis in Nederland? Dan moet u hier zijn!

Een vakantiehuis in Nederland

Een vakantiehuis in Nederland? Die vindt u op de Sprookjescamping.
Er staan drie soorten vakantiehuizen die allemaal volledig ingericht zijn. U kunt uw vakantie vieren in een vier-persoons, een zes-persoons of een luxe zes-persoons vakantiehuis in Nederland. In ieder vakantiehuis in Nederland is een volledige inventaris aanwezig, zoals bestek, servies, waterkoker en koffiezetapparaat, koelkast, kookhoek, televisie en een tuinset met kussen. kortom, alles wat u van een vakantiehuis in Nederland verwacht! En heeft u geen zin om te koken in uw vakantiehuis in Nederland? Dan kunt u ook gewoon uit eten bij onze pizzeria, pannenkoekencarrousel of de snackbar!

Faciliteiten en animatie op de Sprookjescamping

Op de Sprookjescamping zijn er, naast uw vakantiehuis in Nederland, ook vele luxe faciliteiten aanwezig. Zo zijn er meerderesanitair gebouwen, een restaurant, speeltuinen en natuurlijk waterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 10 jaar. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen. Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt, terwijl u lekker geniet in uw vakantiehuis in Nederland. Bekijk direct wat het animatieprogramma allemaal biedt!