Vakantiepark in Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Vakantiepark in Drenthe

Sprookjescamping de Vechtstreek is een geweldig vakantiepark voor kinderen in Drenthe. De camping is te vinden in Rheeze in een natuurrijke omgeving vlakbij de grens van Drenthe. Vanaf de camping kunnen jullie met het gezin vele leuke uitstapjes doen, maar ook op het vakantiepark Drenthe is van alles te beleven. Daarnaast zijn er op de camping uitstekende faciliteiten voor iedereen. Zelfs aan de jongste kinderen is gedacht in de sanitair gebouwen op het vakantiepark Drenthe, want er zijn wasbakken die op speciaal op de hoogte van jonge kinderen zijn. Boek direct jullie plekje.

Aankomst
Vertrek

Uitstapjes buiten het vakantiepark Drenthe

Als jullie een dagje buiten de camping willen vertoeven, hebben jullie erg veel verschillende en leuke opties. Is het slecht weer en willen jullie naar een indoor attractiepark? Geen probleem! Er is een indoor speelparadijs in de buurt. Je kunt het volgende bezoeken in de omgeving van het vakantiepark Drenthe:

Faciliteiten en activiteiten op het vakantiepark Drenthe

Op het vakantiepark Drenthe worden veel activiteiten voor jullie georganiseerd. Niemand hoeft zich ooit te vervelen. Iedere dag is er ‘s avonds theater en de voorstellingen zijn iedere dag compleet verschillend. Op het vakantiepark Drenthe kunnen kinderen ook gezellig knutselen samen met het animatieteam. De camping is rijk aan veel faciliteiten. Er is ondere andere een Eeterij en een restaurant. Er is meer dan genoeg te doen op het vakantiepark Drenthe! Komen jullie ook naar de Sprookjescamping? Boek nu jullie verblijf op het vakantiepark Drenthe!

Iedere dag animatie
5 sterren
Kinderfaciliteiten
689B0114
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder