Vakantiepark in Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Vakantiepark in Drenthe

Sprookjescamping de Vechtstreek is een geweldig vakantiepark voor kinderen. De camping is te vinden in Rheeze in een natuurrijke omgeving vlakbij de grens van Drenthe. Vanaf de camping kunnen jullie met het gezin vele leuke uitstapjes maken, maar ook op het vakantiepark, gelegen nabij Drenthe, is van alles te beleven. Daarnaast zijn er op de camping uitstekende faciliteiten voor iedereen. Er is zelfs aan de jongste kinderen gedacht in het sanitair gebouw op het vakantiepark. Er zijn bijvoorbeeld wasbakken die speciaal op de hoogte van jonge kinderen zijn. Daarnaast staan er in het waterspeelparadijs voldoende boxen om met de baby daar te spetteren en is het klimaat er erg aangenaam.

 

Activiteiten op het vakantiepark Drenthe

Op het vakantiepark Drenthe worden veel activiteiten voor jullie georganiseerd. Niemand hoeft zich ooit te vervelen. Iedere dag is er ‘s avonds theater en de voorstellingen zijn iedere dag compleet verschillend. Op het vakantiepark Drenthe kunnen kinderen ook gezellig knutselen, spelletjes doen en sporten beoefenen samen met het professionele animatieteam. Naast het animatieteam lopen er ook een aantal sprookjesfiguren rond. Hannah de Heldhaftige heeft allerlei vrienden die nu allemaal op het mooiste plekje vertoeven. Hebben jullie ook zin om ze tegen te komen en hun avonturen mee te beleven?

Faciliteiten op het vakantiepark nabij Drenthe

De camping is rijk aan faciliteiten. Er is onder andere een Eeterij, een restaurant en een uitgebreide campingwinkel. Tijdens het boodschappen doen of wachten in de Eeterij kunne de kinderen spelen in de binnenspeeltuin. Wat heerlijk toch om op vakantie te zijn op de Sprookjescamping waarin ook de faciliteiten een sprookjestintje hebben gekregen.

Er is meer dan genoeg te doen op het vakantiepark op de grens van Drenthe! Komen jullie ook naar de Sprookjescamping? Boek nu jullie verblijf op de leukste kindercamping van Nederland!

Iedere dag animatie
5 sterren
Kinderfaciliteiten

Uitstapjes buiten het vakantiepark Drenthe

Als jullie een dagje buiten de camping willen vertoeven, hebben jullie erg veel verschillende en leuke opties. Is het slecht weer en willen jullie naar een indoor attractiepark? Geen probleem! Er is een indoor speelparadijs in de buurt. Je kunt het volgende bezoeken in de omgeving van het vakantiepark Drenthe:

032_Camping_Sprookjescamping_2023
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder