Vakantiepark in Hardenberg
Kom naar de Sprookjescamping

Vakantiepark in Hardenberg

Zoek je een vakantiepark in Hardenberg, zoek dan niet verder! Capfun de Sprookjescamping is het ideale vakantieadres als u op zoek bent naar vertier voor jonge kinderen in de leeftijd van 0 t/m 10 jaar. Alle dagen animatie en theater en verblijven in een Sprookje maken deze kindercamping wel erg uniek. De animatie beperkt zich niet tot de zomervakantie, ook buiten het hoogseizoen is er op de leukste kindercamping van Nederland elke dag wel wat te beleven. Er zijn veel vakantieparken, maar er is maar een Sprookjescamping en die ligt in de Vechtstreek in Rheeze vlakbij Hardenberg. Ervaar de magie van Capfun de Sprookjescamping waar kinderdromen werkelijkheid worden!

 

Kamperen of accommodatie op het vakantiepark Hardenberg

Op Capfun de Sprookjescamping is kamperen met kinderen superleuk. Vanuit de tent kunnen ze zo op het kampeerveldje spelen met nieuwe vriendjes bij het speeltuintje. Op elk veld vind je zo’n veilig speeltoestel, zodat je ook vanuit je tent oog hebt op de kinderen.

Alle voorzieningen zijn dichtbij en makkelijk te vinden en er zijn veel faciliteiten voor kinderen. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en zijn allen voorzien van electra. Willen jullie verblijven in een accommodatie op het vakantiepark nabij Hardenberg, dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden, van een chalet tot glamping accommodaties tot een ingerichte tent. Voor de iets luxere kampeerder hebben we ook glamping accommodaties, al dan niet met Sprookjesachtige uitstraling.

Vakantiepark in Hardenberg

Sprookjes en beleving in Vakantiepark Hardenberg

Op het vakantiepark in Hardenberg (Rheeze) is alles op kinderen ingericht en maak je deel uit van de avonturen van de Sprookjesfiguren. De missie van  Capfun is niet voor niets ‘je de familievakantie te laten beleven waar je als kind van droomde'. Dit doen we door elke dag leuke activiteiten te organiseren en de kinderen onder te dompelen in een magische wereld met sprookjesfiguren. De hele dag zul je dan ook op de camping de sprookjesfiguren tegenkomen. Ze komen langs als er iemand jarig is, soms bemannen ze de ijscokar en ze brengen ook wel eens de broodjes die je bestelt in de Bumpieshop. In de Bumpieshop zijn alle dagelijkse boodschappen te verkrijgen, maar ook zul je daar dingen kunnen kopen van de sprookjesfiguren, zoals bijvoorbeeld een cd met alle liedjes die dagelijks worden gezongen, de pet van Buddy, een Hannah knuffel en een Bumpie knuffel. De beleving is compleet doordat kinderen stickers kunnen sparen van hun favoriete sprookjesfiguren. Ook kunnen ze alle handtekeningen verzamelen. Zo wordt het stickerboek een souvenir en een herinnering.  Niet voor niets uitgeroepen tot topcamping door de ANWB! Boeken jullie ook een verblijf op Capfun de Sprookjescamping, de meest kindvriendelijke vakantie van Nederland?!

Het leukste vakantiepark in Hardenberg

Capfun de Sprookjescamping ligt in een mooie natuurrijke omgeving. Op de camping is er de hele dag van alles te beleven, maar als je toch ook even wat anders wilt zien, is dit ook een ideale uitvalsbasis voor outdooractiviteiten of genieten in de natuur. Er zijn buiten het vakantiepark veel mogelijkheden bij Total Outdoor, denk aan mountainbiken, quad rijden, kanovaren, klimmen of paintballen. Ook paardrijden kun je vanuit de manege in Hardenberg. Geniet daarnaast van de buitenlucht door eens met de kinderen te gaan vissen bij de visvijver ofwel Elfenvijver of eropuit te gaan en een mooie ontdektocht door de bossen te maken.

Voor ieder wat wils in Hardenberg en omstreken

In Hardenberg en omstreken zijn altijd veel activiteiten te ondernemen. Jullie zullen je echt geen minuut vervelen tijdens de vakantie. Van sportieve en muzikale evenementen tot markten en bijzondere bezienswaardigheden. Je kunt bijvoorbeeld genieten in het vogelpark de Lorkeershoeve in Lutten of bekijk de mooie beroemde vijvertuinen van Ada Hofman. Wil je een stukje geschiedenis ervaren, breng dan ook eens een bezoekje aan de prachtige kalkovens in Dedemsvaart. Kamperen met kinderen kun je best op Capfun de Sprookjescamping, het leukste vakantiepark van Hardenberg!