Vakantiepark in Hardenberg
Kom naar de Sprookjescamping

Vakantiepark in Hardenberg

Zoek je een vakantiepark in Hardenberg, zoek dan niet verder! De Sprookjescamping is het  ideale vakantieadres als u op zoek bent naar vertier voor jonge kinderen in de leeftijd van 0 t/m 10 jaar. Alle dagen animatie en theater en verblijven in een Sprookje maken deze kindercamping wel erg uniek.  De animatie beperkt zich niet tot de vakanties, ook buiten het hoogseizoen is er op de leukste kindercamping van Nederland elke dag wel wat te beleven. Er zijn veel vakantieparken, maar er is maar een Sprookjescamping en die ligt in de Vechtstreek in Rheeze vlakbij Hardenberg. Ervaar de magie van de Sprookjescamping. De kinderen zullen het er zeker naar hun zin hebben!

 

Aankomst
Vertrek

Kamperen of accommodatie op het vakantiepark Hardenberg

Op de Sprookjescamping is kamperen met kinderen superleuk. Vanuit de tent kunnen ze zo op het kampeerveldje spelen met nieuwe vriendjes bij het speeltuintje. Op elk veld vind je zo’n veilig speeltoestel, zodat je ook vanuit je tent oog hebt op de kinderen.

Alle voorzieningen zijn dichtbij en makkelijk te vinden en er zijn veel faciliteiten voor kinderen. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en zijn allen voorzien van electra. Willen jullie verblijven in een accommodatie op het vakantiepark nabij Hardenberg, dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden, van een chalet tot toercaravan tot ingerichte tent. Voor de iets luxere kampeerder hebben we ook glamping accommodaties, al dan niet met Sprookjesachtige uitstraling.

Vakantiepark in Hardenberg

Sprookjes en beleving in Vakantiepark Hardenberg

Op het vakantiepark in Hardenberg (Rheeze) is alles op kinderen ingericht en maak je deel uit van de avonturen van de Sprookjesfiguren.  De missie van de Sprookjescamping is niet voor niets ‘Iedere Gast happy maken in een wereld vol beleving’. Dit doen we door elke dag leuke activiteiten te organiseren en de kinderen onder te dompelen in een magische wereld met sprookjesfiguren. De hele dag zul je dan ook op de camping de sprookjesfiguren tegenkomen. Ze komen langs als er iemand jarig is, soms bemannen ze de ijscokar en ze brengen ook wel eens de broodjes die je bestelt in de Bumpieshop. In de Bumpieshop zijn alle dagelijkse boodschappen te verkrijgen, maar ook zul je daar dingen kunnen kopen van de sprookjesfiguren, zoals bijvoorbeeld een cd met alle liedjes die dagelijks worden gezongen, de pet van Buddy, een Hannah knuffel en een Bumpie knuffel. De beleving is compleet doordat kinderen stickers kunnen sparen van hun favoriete sprookjesfiguren. Ook kunnen ze alle handtekeningen verzamelen. Zo wordt het stickerboek een souvenir en een herinnering.  Niet voor niets uitgeroepen tot topcamping door de ANWB! Boeken jullie ook een verblijf op de Sprookjescamping, de meest kindvriendelijke vakantie van Nederland?!

DJI_0002

Het leukste vakantiepark in Hardenberg

De Sprookjescamping de Vechtstreek ligt in een mooie natuurrijke omgeving. Op de camping is er de hele dag van alles te beleven, maar als je toch ook even wat anders wilt zien, is dit ook een ideale uitvalsbasis voor outdooractiviteiten of genieten in de natuur. Er zijn buiten het vakantiepark veel mogelijkheden bij Total Outdoor, denk aan mountainbiken, quad rijden, kanovaren, klimmen of paintballen. Ook paardrijden kun je vanuit de manege in Hardenberg. Geniet daarnaast van de buitenlucht door eens met de kinderen te gaan vissen bij de visvijver of eropuit te gaan en een mooie ontdektocht door de bossen te maken.

Voor ieder wat wils in Hardenberg en omstreken

In Hardenberg en omstreken zijn altijd veel activiteiten te ondernemen. Jullie zullen je echt geen minuut vervelen tijdens de vakantie. Van sportieve en muzikale evenementen tot markten en bijzondere bezienswaardigheden. Je kunt bijvoorbeeld genieten in het vogelpark de Lorkeershoeve in Lutten of bekijk de mooie beroemde vijvertuinen van Ada Hofman. Wil je een stukje geschiedenis ervaren, breng dan ook eens een bezoekje aan de prachtige kalkovens in Dedemsvaart. Kamperen met kinderen kun je best op de Sprookjescamping, het leukste vakantiepark van Hardenberg!