Boek nu een sprookjesachtige
meivakantie

Vakantiepark meivakantie

Willen jullie er ook eens heerlijk tussenuit naar een vakantiepark in de Meivakantie van 2020? Kom dan met het hele gezin naar de Sprookjescamping! Voor het hele gezin is er van alles te beleven op deze magische 5 sterren kindercamping en heeft iedereen de tijd om helemaal te ontspannen. Zo zijn er voor de kinderen verschillende leeftijdsclubs waar ze veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen leren kennen. Terwijl de kinderen zich kostelijk vermaken bij één van de clubs, de indoor speeltuin of in het waterspeelparadijs hebben de ouders de mogelijkheid zich te ontspannen. Heerlijk in de zon voor de tent of accommodatie, of maak gebruik van onze sauna of zonnebank! De uitgebreide animatie van de Sprookjescamping maakt het ook een fijne plek voor 1 ouder vakanties. Een heerlijke weekje weg tijdens de meivakantie beleef je met jouw gezin op vakantiepark de Sprookjescamping.

Aankomst
Vertrek

Erop uit vanuit het vakantiepark in de meivakantie

Op het vakantiepark kunnen jullie gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten die de camping biedt in de meivakantie. Alles op de camping is omgetoverd in sprookjesthema, van restaurant tot sanitair. Ook kun je bij de Sprookjescamping fietsen en skelters huren om een prachtige tocht door de natuur van het Vechtdal te maken met het gezin. Onze kindercamping beschikt ook over een eigen magische elfenvijver, waar kinderen met een eigen schepnetje visjes kunnen vangen. Als je goed kijkt, zie je ook het huisje van Wanda de elf midden in de vijver op een eilandje! 

 

Heerlijk genieten op de camping is fijn, maar wanneer jullie een dagje buiten de camping willen vertoeven is er in de omgeving van de Sprookjescamping ook genoeg te beleven! Pak bijvoorbeeld een dagje de auto en breng een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn of Wildlands Adventure Zoo! Maar ook voor een dagje winkelen is er in de buurt van de Sprookjescamping veel te vinden. Bezoek de plaatselijke markten of ga een dagje naar Hardenberg. Jullie hoeven je zeker niet te vervelen op en om het vakantiepark in de meivakantie!

Altijd een passende accommodatie

Komen jullie met het hele gezin naar het vakantiepark de Sprookjescamping tijdens jullie

meivakantie? Dan kunnen jullie natuurlijk met eigen kampeermiddel komen. Maar ook wanneer jullie niet over een eigen kampeermiddel beschikken biedt de Sprookjescamping genoeg mogelijkheden.

Zo kunnen jullie gebruik maken van onze verschillende accommodaties waaronder een volledig ingerichte tent of toercaravan. Voor wie nog iets meer luxe zoekt bieden we ook chalets en glamping accommodaties aan! We bieden accommodaties aan van 2 tot 6 personen, dus altijd iets wat past bij jullie gezin. Tijdens het boeken van jullie accommodatie kunnen jullie zelf de mooiste plek uit kiezen. Nu al nieuwsgierig naar hoe de camping er uit ziet? Bekijk dan de plattegrond. Boek nu jullie plek voor een midweek weg in de meivakantie op het mooiste vakantiepark van Overijssel!

Sprookjesthema
Elke dag animatie
5 sterren sanitair

Arrangementen meivakantie 2020