Boek nu een sprookjesachtige
meivakantie

Vakantiepark meivakantie

Willen jullie er heerlijk tussenuit naar een vakantiepark in de Meivakantie van 2021? Kom dan met het hele gezin naar Capfun de Sprookjescamping! Voor het hele gezin is er van alles te beleven op deze magische 5 sterren kindercamping en heeft iedereen de tijd om helemaal te ontspannen. Zo zijn er voor de kinderen verschillende leeftijdsclubs waar ze veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen leren kennen. Terwijl de kinderen zich kostelijk vermaken bij één van de clubs, de indoor speeltuin of in het waterspeelparadijs hebben de ouders de mogelijkheid zich te ontspannen. Heerlijk in de zon voor de tent of accommodatie, of maak gebruik van onze sauna of zonnebank! De uitgebreide animatie van de Sprookjescamping maakt het ook een fijne plek voor 1 ouder vakanties. Een heerlijke weekje weg tijdens de meivakantie beleef je met jouw gezin op vakantiepark Capfun de Sprookjescamping.

 

Erop uit vanuit het vakantiepark in de meivakantie

Op het vakantiepark kunnen jullie gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten die de camping biedt in de meivakantie. Alles op de camping is omgetoverd in sprookjesthema, van restaurant tot sanitair. Ook kun je bij Capfun de Sprookjescamping fietsen huren om een prachtige tocht door de natuur van het Vechtdal te maken met het gezin. Onze kindercamping beschikt ook over een eigen magische elfenvijver, waar kinderen met een eigen schepnetje visjes kunnen vangen. Als je goed kijkt, zie je ook het huisje van Wanda de Waterelf midden in de vijver op een eilandje! 

 

Heerlijk genieten op de camping is fijn, maar wanneer jullie een dagje buiten de camping willen vertoeven is er in de omgeving van de Capfun de Sprookjescamping ook genoeg te beleven! Pak bijvoorbeeld een dagje de auto en breng een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn of Wildlands Adventure Zoo! Maar ook voor een dagje winkelen is er in de buurt van Capfun de Sprookjescamping veel te vinden. Bezoek de plaatselijke markten of ga een dagje naar Hardenberg. Jullie hoeven je zeker niet te vervelen op en om het vakantiepark in de meivakantie!

Altijd een passende accommodatie

Komen jullie met het hele gezin naar het vakantiepark Capfun de Sprookjescamping tijdens jullie

meivakantie? Dan kunnen jullie natuurlijk met eigen kampeermiddel komen. Maar ook wanneer jullie niet over een eigen kampeermiddel beschikken biedt Capfun de Sprookjescamping genoeg mogelijkheden.

Zo kunnen jullie gebruik maken van onze verschillende accommodaties, waaronder een volledig ingerichte tent. Voor wie nog iets meer luxe zoekt bieden we ook chalets en glamping accommodaties aan! We bieden accommodaties aan van twee tot tien personen, dus altijd iets wat past bij jullie gezin. Nu al nieuwsgierig naar hoe de camping er uit ziet? Bekijk dan de plattegrond. Boek nu jullie plek voor een midweek weg in de meivakantie op het mooiste vakantiepark van Overijssel!

Sprookjesthema
Elke dag animatie
5 sterren sanitair