Vakantiepark nabij Ommen
Kom naar de Sprookjescamping

Vakantiepark Ommen

Wil je graag een magische vakantie meemaken in een vakantiepark op nog geen 20 minuten rijden van Ommen? In de Vechtstreek nabij Ommen ligt de Sprookjescamping. Deze bijzondere plek laat dromen van kinderen tussen 0 en 10 jaar uitkomen. Kom je ook een Magische vakantie beleven op de Sprookjescamping.

Aankomst
Vertrek

Magische momenten vanuit het vakantiepark nabij Ommen!

Dag als het mag! Wil je graag kamperen in de omgeving van Ommen in de Vechtstreek en zoek je iets bijzonders en magisch. Kom dan naar het vakantiepark waar sprookjes tot leven komen in de nabijheid van Ommen. Op de Sprookjescamping is elke dag animatie en theater. Elke dag beleven kinderen weer een nieuw avontuur met hun sprookjesvrienden. Hannah de Heldhaftige neemt je mee in haar wereld op haar mooiste plekje en beleeft allerlei avonturen met Bumpie de beer.

Elke dag weer zijn er leuke activiteiten voor verschillende leeftijden. De kinderen hebben hun eigen club, zo is er een Magische Elfjesclub, een Ondeugende Berenclub, een Stoere Drakenclub en de Buddy club. De sprookjesfiguren mogen graag meehelpen tijdens de animatie, dus er is altijd een klein feestje.

Vakantiepark nabij Ommen

Van glamping tot kamperen op vakantiepark vlakbij Ommen

In een chalet, een Glamping accommodatie of gewoon met je eigen tent of caravan. Het kan allemaal op het vakantiepark de Sprookjescamping. Voor kamperen zijn er diverse mooie en ruime plaatsen beschikbaar, dichtbij het theater of vlakbij de bosrand. Als je online boekt, kun je je voorkeur aangeven. De accommodaties liggen dichtbij de hoofdgebouwen en het is nooit echt ver van de activiteiten. In de avond worden alle kinderen van de Bumpie halte opgehaald om gezamenlijk naar de Sprokkelplaats te lopen om een nieuw avontuur te beleven met de Sprookjesvrienden.

Theater
Volop animatie
Magische vakantie

Het leukste vakantiepark nabij Ommen

Op de Sprookjescamping zijn voldoende voorzieningen om je geen moment te vervelen. Mocht je toch een dagje eropuit willen dan is er in de buurt van het vakantiepark van alles te beleven. Een dagje uit naar Wildlands of Slagharen, maar ook kleinschalige activiteiten zoals een dagje naar De Flierefluiter in Raalte, een kinderboerderij en speelparadijs. Of naar Attractiepark Hellendoorn of Plopsa Indoor in Coevorden. Ook voor een middagje zwemmen in De Oldemeijer, een strandmeer vlakbij de camping behoort tot de mogelijkheden. Maar ook op het vakantiepark is er veel zwemplezier in het mooie binnen-of buiten waterspeelparadijs. Pak je zwemspullen maar alvast in! Kom gezellig vakantie vieren in het vakantiepark op een steenworp afstand van Ommen.

DJI_0002