Vakantiepark nabij Ommen
Capfun de Sprookjescamping

Vakantiepark Ommen

Een magisch vakantiepark vlak bij Ommen, dat is de Sprookjescamping. Bij ons word je betoverd door echte sprookjesfiguren die rondlopen op onze kindercamping. Kinderen vermaken zich de hele dag, er is zo veel te doen en te beleven! Ook voor ouders en grootouders is er genoeg ontspanning. Zo is het vakantiepark voor het hele gezin. De dromen van kinderen tussen 0 en 10 jaar komen uit op het vakantiepark nabij Ommen. Kom langs en beleef een magische vakantie om nooit te vergeten.

 

Magische momenten vanuit het vakantiepark nabij Ommen!

Dag als het mag! Wil je graag kamperen in de omgeving van Ommen in de Vechtstreek en zoek je iets bijzonders en magisch? Kom dan naar het vakantiepark waar sprookjes tot leven komen in de nabijheid van Ommen. Bij ons kunnen kinderen samen met de sprookjesfiguren avonturen beleven op de camping. Er zijn veel speeltuintjes, altijd in de buurt van jullie tent of accommodatie. Zo kun je dus lekker ontspannen voor de tent, terwijl de kinderen zich in de speeltuin vermaken. Ook kunnen ze spelen in het grote waterspeelparadijs, of deelnemen aan de activiteiten van de clubs. De clubs zijn ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen, zodat ze altijd nieuwe vriendjes ontmoeten. Bijvoorbeeld de Magische Elfjesclub, de Ondeugende Berenclub of de Stoere Drakenclub. Is het een dagje minder mooi weer? Ook dan is er genoeg te doen, zoals onze indoor speeltuin en waterspeelparadijs. Binnen of buiten, bij ons vakantiepark nabij Ommen is er altijd iets te beleven.

Vakantiepark nabij Ommen

Van glamping tot kamperen

In een chalet, een Glamping accommodatie of gewoon met je eigen tent of caravan. Het kan allemaal op het vakantiepark de Sprookjescamping. Voor kamperen zijn er diverse mooie en ruime plaatsen beschikbaar, dichtbij het theater of vlakbij de bosrand. De accommodaties liggen dichtbij de hoofdgebouwen en het is nooit echt ver van de activiteiten. In de avond worden alle kinderen van de Bumpie halte opgehaald om gezamenlijk naar de Sprokkelplaats te lopen om een nieuw avontuur te beleven met de Sprookjesvrienden. Kunnen de kinderen niet wachten tot de vakantie op de Sprookjescamping begint? Laat ze dan alvast kennis maken met de sprookjesfiguren! Op het YouTube kanaal van de Sprookjescamping stellen de sprookjesfiguren zichzelf voor. Ook kunnen kinderen er naar sprookjesverhalen luisteren, voorgelezen door Hannah de Heldhaftige. En er zijn educatieve filmpjes over verschillende onderwerpen en is er de speciale SprookjesClub. Zo wordt het enthousiasme alleen maar groter!

Theater
Volop animatie
Magische vakantie

Het leukste vakantiepark nabij Ommen

Op een steenworp afstand van het leukste vakantiepark van Nederland ligt Ommen, een heerlijke plek om een dagje rond te wandelen of gezellig te winkelen. Maar er is in de omgeving nog veel meer te beleven! Zo kunnen jullie een spannende dag beleven bij Wildlands of Slagharen! Ga ook eens een heerlijke middag zwemmen in De Oldemijer, een strandmeer op loopafstand van de camping. Wel een dagje er op uit, maar op zoek naar een kleinschaligere activiteit? Ga dan een dagje naar De Flierefluiter in Raalte, een kinderboerderij en speelparadijs. Bij ons op de camping kunnen jullie ook fietsen huren, om een leuke tocht te maken door de omgeving van het prachtige Vechtdal. Vier jullie vakantie nabij Ommen bij de Sprookjescamping, de leukste vakantie… om nooit te vergeten!