Vakantiepark in Overijssel
Kom naar de Sprookjescamping

Het leukste vakantiepark in Overijssel

Zoeken jullie een vakantiepark in Overijssel. De Sprookjescamping is het leukste kindervakantiepark van Nederland. Je beleeft er elke dag iets nieuws en maakt kennis met Hannah's vrienden! Beleef het Sprookje van Hannah mee en wordt dikke vrienden met de Sprookjesfiguren, samen met allemaal kinderen van je eigen leeftijd. 

Op de Sprookjescamping worden kinderdromen waar gemaakt en kan je elke dag sprookjesfiguren tegengekomen. Ja, het kan zelfs gebeuren dat je zomaar in de ochtend Wanda of Kabor de tent in ziet stappen bepakt met een heerlijk ontbijtje. Deze kun je namelijk bestellen in de winkel en die worden weleens bezorgd door onze sprookjesvrienden. Super leuk toch? Maar dat is natuurlijk niet alles. Er is dagelijks een compleet animatieprogramma, een spetterende theatershow en geweldige waterspeelparadijzen waar jullie lekker met water kunnen spelen. Boek snel een plekje op hét vakantiepark van Overijssel.

 

Aankomst
Vertrek

Wat is er te doen in de buurt van het vakantiepark in Overijssel?

De kindercamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, namelijk het Overijsselse Vechtdal. De pittoreske dorpjes en uitgestrekte landgoederen in de buurt zijn geweldig voor een dagje uit. Varen op de Vecht en wandelen in de dichte bossen, maken een normale dag tot een topdag! Natuurlijk zijn er in de buurt ook genoeg attracties zoals Plopsa Indoor, Slagharen en Hellendoorn, maar ook Wildlands. Zijn jullie nog niet overtuigd? Kom naar het vakantiepark in Overijssel. Bekijk wat er allemaal te doen is en boek dan snel jullie plekje op het mooiste vakantiepark van Overijssel!

Kinderfaciliteiten
Glamping
Kindercamping

Verblijven op het vakantiepark in Overijssel?

Zijn jullie klaar voor het leukste vakantiepark ooit in Overijssel? De Sprookjesfiguren op de Sprookjescamping hebben er al zin in! Iedere dag weer zijn ze in de weer om de kinderen zo leuk mogelijk te vermaken. En met iedere dag animatie en een theatershow hoeft niemand zich te vervelen op het vakantiepark in Overijssel. Willen jullie graag met het gezin iets leuks doen? Dat kan natuurlijk ook! Kom spetteren in de waterspeelparadijzen, spelen in één van de vele speeltuinen of met minder goed weer in de binnenspeeltuin. Natuurlijk is er ook altijd tijd voor een hapje en drankje, dit kan in de Eeterij of voor een uitgebreid diner kunnen jullie in de Kasteelkeuken terecht. Hebben jullie weleens een buffet gehad met een theatershow erbij? Zelfs dit kan tijdens het theaterbuffet op de Sprookjescamping. Willen jullie ook graag naar het vakantiepark Overijssel, de leukste kindercamping met overdekt zwembad? Boek dan direct online!

Vakantiepark Overijssel, kamperen of een accommodatie huren?

Op de Sprookjescamping is kamperen echt leuk en comfortabel. Het vakantiepark in Overijssel is van alle gemakken voorzien. Zo zijn alle kampeervelden voorzien van een speeltuintje. Jullie kunnen de kinderen dan te allen tijden in de gaten houden. Wel zo geruststellend en dat draagt erg goed bij aan een relaxte vakantie voor de ouders. Willen jullie toch liever de kampeerspullen thuis laten? Geen probleem! Er zijn ook vakantietenten en toercaravans te huur. Maar je kunt naast kamperen ook kiezen voor een verblijf in een chalettrekkershut of een van de glamping accommodaties. Ook bieden wij verschillende arrangementen aan. Jullie kunnen kiezen, van een opa en oma arrangement tot een voorseizoen arrangement waarbij je in het voorjaar meerdere maanden een kampeerplekje kunt reserveren. Jullie kunnen dan komen wanneer jullie willen op het mooiste vakantiepark van Overijssel. Kijk snel welke kampeerarrangementen en accommodatie aanbiedingen beschikbaar zijn. Kom verblijven op het leukste vakantiepark in Overijssel!

De horeca op het vakantiepark in Overijssel

Lekker eten kunnen jullie ook op het vakantiepark in Overijssel. Als je geen zin hebt om zelf te koken, zijn er een aantal mogelijkheden. Jullie komen gezellig naar de Eeterij voor een lekkere snack; pizza, pannenkoeken of een frietje met wat erbij! Maar ook kunnen jullie bij de Kasteelkeuken uitgebreid uit eten gaan. Kijk ook eens naar het menu. Soms worden er in de Kasteelkeuken ook bijzondere dingen georganiseerd met bijvoorbeeld een thema zoals Italiaans of een Theaterbuffet. Dan komen de Sprookjesvrienden tijdens het eten ook bij je aan tafel en wordt er een theaterstuk opgevoerd. Waar kun je beter kamperen dan in Overijssel bij het meest kindvriendelijke vakantiepark de Sprookjescamping?