Vakantiepark met Pasen
Kom naar de Sprookjescamping

Vakantiepark Pasen

Capfun de Sprookjescamping is hét vakantiepark voor Pasen bij uitstek. Tijdens de Paasvakantie 2021 zijn er leuke activiteiten met Paasthema zoals eieren zoeken met de Paashaas en het maken van een Paasknutsel en natuurlijk eitjes eten tijdens de Paasbrunch. En niet te vergeten zijn dan ook onze sprookjesfiguren weer in een opperbeste stemming om er een knallend feest van te maken. Elke dag verzorgen zij dan weer een leuke theatervoorstelling waar alle ouders met hun kinderen in de Bumpiestoet al zingend naartoe lopen. De kinderen worden meegenomen in de avonturen van de Sprookjesfiguren. Kom jij ook naar het vakantiepark in Overijssel tijdens Pasen? Boek dan snel een van onze leuke arrangementen.

 

689B2242

Kamperen op het leukste vakantiepark tijdens Pasen

Een verblijf op Capfun de Sprookjescamping is een échte gezinsvakantie, uitgeroepen tot Topcamping door de ANWB, dat is 5 sterren in alle opzichten. De kampeerplaatsen zijn lekker ruim met een oppervlakte van maar liefst 100m2. Er zijn twee verschillende kampeerplaatsen: comfort plaatsen en comfort plus plaatsen. Deze zijn voorzien van electra en bij comfort plus zelfs van een eigen watertappunt en waterafvoer.

Komen jullie met een tent, caravan of camper? Geen eigen sanitair, geen probleem. Het verwarmde sanitairgebouw is in de buurt. Deze zijn net als de rest van de gebouwen in sprookjesstijl en speciaal ingericht voor kinderen t/m 10 jaar. De wastafels en spiegels hangen op verschillende hoogten, zodat de kinderen zelf handen kunnen wassen en tanden kunnen poetsen. Soms komt er zelfs een sprookjesfiguur om te kijken of de tanden wel schoon zijn. Komen jullie ook kamperen op de meest kindvriendelijke camping met Pasen in 2021? 

 

Elke dag animatie
5 sterren kamperen
Sprookjesthema

Kampeer in luxe accommodaties op vakantiepark tijdens Pasen

Zoeken jullie een vakantiepark met Pasen om een chalet te huren of een wat meer luxe glamping accommodatie? Op Capfun de Sprookjescamping zijn er diverse mogelijkheden. Tijdens Pasen staan op het vakantiepark de volgende accommodaties voor jullie klaar; chalets, Sun Lodges, Wood Cottages, Glamp Homes en Kasteel Lodges om de beleving compleet te maken op het vakantiepark met Pasen.

Voor de het Sprookjeskasteel en Sprookjeskota waarvan er maar één is, is snel boeken aan te raden. De accommodaties zijn voorzien van alle gemakken. In de beschrijving staat per accommodatie omschreven wat er allemaal aanwezig is. Zo kunnen jullie bepaalde dingen gewoon thuis laten. Hebben jullie vragen over de accommodaties dan kunnen jullie altijd terecht bij de receptie. Maak er een echte familievakantie in Nederland van!

24 juli animatie (31 van 49)
10

Wat hebben wij een onwijs leuke vakantie gehad! 2 weken hebben wij volop mogen genieten van het mooiste plekje op aarde!

Carla - Zoover