Kom genieten op hét
vakantiepark voor kinderen!

Hét vakantiepark voor kinderen!

Een magische vakantie beleven op hét vakantiepark voor kinderen? Ontdek de Sprookjescamping! Dit is een bijzonder kindvriendelijk vakantiepark voor kinderen t/m tien jaar. Wat er zo bijzonder is aan de Sprookjescamping? Je merkt het al zodra je het vakantiepark op rijdt. Jullie rijden een sprookje binnen en wel het Sprookje van Hannah de Heldhaftige. Wil je deze dappere dame ontmoeten samen met nog negen sprookjesfiguren en het avontuur met hen aangaan? Jullie hebben de tijd van jullie leven samen met de Sprookjesvrienden op dit vakantiepark voor kinderen!

 

Activiteiten op het vakantiepark voor kinderen

Er is dagelijks animatie verdeeld in vier verschillende leeftijdclubs:

 


In deze clubs worden activiteiten aangeboden. Ook als de kinderen even geen zin hebben in een activiteit die wordt aangeboden, dan kunnen zij zich prima vermaken op deze camping met zwembad, een binnenspeeltuin en op alle kampeervelden een speeltuintje. Bij de Sprokkelplaats waar dagelijks aan het einde van de middag een theatervoorstelling is, is ook nog een uitgebreide speeltuin. Kortom, een écht vakantiepark voor kinderen!

Kinderfaciliteiten op het vakantiepark voor kinderen

Op deze kindvriendelijke camping vindt je vijfsterren faciliteiten die speciaal zijn ingericht om het de kinderen zo gemakkelijk mogelijk te maken. In het sanitairgebouw is alles verwarmd en op hoogte van de kinderen t/m tien jaar. In het sanitairgebouw vinden jullie verder voor de kleinere kinderen, peuters en kleuters, ook familiedouches en zelfs verhoogde douches waarin je de kinderen op stahoogte kunt helpen. De Sprookjescamping werkt niet met douchemuntjes, maar je kunt gratis gebruik maken van het benodigde warm water. Daarnaast is er een restaurant, de Kasteelkeuken, die ook met het sprookjesthema is ingericht. De menukaart is voorzien van uitgebreid kindermenu en tijdens sommige dagen zijn er ook theaterbuffetten, waarbij de Sprookjesfiguren een theatervoorstelling doen in de Kasteelkeuken. In de Bumpie shop, de winkel, is daarnaast ook van alles te koop voor het vermaak van kinderen en kinder gerelateerde producten zoals luiers en babyvoeding.

Kamperen of glamping op vakantiepark voor kinderen

Er is van alles mogelijk op het vakantiepark voor kinderen! Jullie kunnen kamperen op ruime kampeerplekken van maar liefst 100m2 groot. Alle plaatsen zijn voorzien van electra. Vanaf de kampeerplek is er altijd wel een speeltuintje in de buurt waar kinderen met andere kinderen kunnen spelen. Ze maken zo ontzettend snel nieuwe vriendjes. Liever iets huren op het vakantiepark voor kinderen? Dat is ook mogelijk op de Sprookjescamping. Op de camping vind je sprookjesachtige accommodaties die volledig zijn ingericht. Kies bijvoorbeeld uit een Glamping accommodatie of een Chalet. Geniet van 5 sterren luxe tijdens een vakantie op hét vakantiepark voor kinderen!

Elke dag animatie
Sprookjesfiguren
Schoon sanitair
24 juli animatie (31 van 49)
9

We komen er al jaren, top camping

Walter