Vakantiepark voor peuters
Kom naar de Sprookjescamping

Hét vakantiepark voor peuters!

Een magische vakantie beleven op hét vakantiepark voor peuters? Ontdek de Sprookjescamping! Dit is een unieke kindercamping speciaal voor kinderen t/m tien jaar. Tijdens jullie verblijf op onze camping zullen de kinderen iedere dag spannende avonturen beleven met echte sprookjesfiguren zoals Hannah de Heldhaftige en Droesem de Draak! Iedere dag kunnen ze samen met andere leeftijdsgenootjes spelletjes doen in één van de verschillende leeftijdsclubs. Zo maken ze veel nieuwe vriendjes tijdens hun vakantie. Urenlang kunnen ze spelen in onze speeltuinen of het waterspeelparadijs. Ons vakantiepark is gericht op kinderen, maar ook voor ouders en grootouders is er genoeg vermaak. Zo kun je lekker genieten van een ontspannen saunabezoek, of fietsen huren voor een tocht door de prachtige natuur in de omgeving van ons vakantiepark. Bij de Sprookjescamping beleef je een vakantie om nooit te vergeten!

 

Altijd iets te doen op het vakantiepark voor peuters

Kinderen willen altijd spelen en op avontuur. Daarom is de Sprookjescamping het beste vakantiepark voor peuters! Bij ons is er voor de kinderen altijd vermaak. Ouders en grootouders zijn volledig ontzorgd, je hebt geen kind meer aan ze. Bij al onze accommodaties en kampeerplaatsen zijn speeltuintjes in de buurt waar de kinderen zich kunnen vermaken wanneer je even lekker voor de tent van de zon wilt genieten. De sprookjesfiguren komen regelmatig langs bij de verschillende speeltuintjes. Het is iedere keer weer een verrassing voor de kinderen! Schijnt het zonnetje een dagje iets minder? Dan kunnen de kinderen zich ook binnen vermaken in onze indoor speeltuin of het overdekte deel van ons waterspeelparadijs. Ook voor een dagje vermaak buiten de camping is er altijd iets te beleven. De omgeving van de Sprookjescamping is prachtig, voor bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht. Of breng een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn, Plopsa Indoor of Slagharen. Al deze parken zijn op slechts een paar minuten rijden vanaf ons vakantiepark. Er is bij de Sprookjescamping gewoon geen tijd om je te vervelen! Kom ook genieten van jullie vakantie op het beste vakantiepark voor kinderen in Nederland!

Peuterfaciliteiten
Kindercamping
5 sterren

Luxe kamperen in ons vakantiepark voor peuters

Er is van alles mogelijk op het vakantiepark voor peuters! Met een eigen caravan of tent verblijven kan ook op Capfun de Sprookjescamping. Er is volop ruimte op het vakantiepark voor peuters. Daarbij is het terrein is prachtig groen. Privacy is er genoeg, want de kampeerplekken zijn maar liefst 100m2 groot! Vanaf de kampeerplek is er altijd wel een speeltuintje in de buurt waar de peuters veilig kunnen spelen. Liever iets huren op het vakantiepark voor peuters? Ook dat is mogelijk op Capfun de Sprookjescamping! Op de camping zijn er Sprookjesachtige accommodaties die volledig ingericht zijn. Huur bijvoorbeeld een glamping accommodatie of chalet. Of jullie nu met een eigen tent komen of gebruik maken van één van onze accommodaties, bij ons vakantiepark voor peuters merk je dat je op een echte 5-sterren kindercamping bent. Al onze voorzieningen zijn aangepast voor kinderen. In het luxe sanitair gebouw vind je familiedouches, verhoogde douches en wasbakken op verschillende hoogtes, zodat ouders en kinderen makkelijk kunnen handen wassen of tanden poetsen. Maar ook tijdens ons heerlijke buffet in de kasteelkeuken is er een speciale tafel op kinderhoogte, zodat zij gemakkelijk hun eigen bordje kunnen vullen. Geniet van luxe tijdens de vakantie met peuter.

Het leukste vakantiepark voor peuters

Volledig genieten en ontspannen kan op de Sprookjescamping. Als de peuter ‘s avonds in bed ligt, ontvouwt zich een prachtige sterrenhemel boven het vakantiepark. Er zijn op dé kindercamping van Nederland ook uitstekende faciliteiten te vinden. Op de camping zijn overal mooie en veilige speeltuintjes te vinden waar de peuters heerlijk kunnen spelen. Geniet met elkaar van één van de waterspeelparadijzen waar gespetterd kan worden! En kom heerlijk eten met het hele gezin in de Eeterij. Boek direct jullie verblijf!