Camping in het voorseizoen?
Kom naar de Sprookjescamping!

Sprookjescamping, de voorseizoen camping bij uitstek!

Lekker genieten op de Sprookjescamping, de voorseizoen camping bij uitstek. Als jullie willen verblijven op de 5-sterren kindercamping van Nederland, dan zijn jullie op de juiste plek aanbeland. Van begin april tot en met eind oktober is het elke dag feest op de Sprookjescamping met Hannah de Heldhaftige en haar sprookjesvrienden. Elke dag beleven ze met jullie de mooiste en spannendste avonturen.

 

Beleef het sprookje mee op de Sprookjescamping, de voorseizoen camping

Wisten jullie wel dat de broer van Hannah, Buddy, veel van de wereld heeft gezien? En dat het lievelingseten van Bumpie pannenkoeken is? De Botterbaas helemaal niet zo stoer is als ie zich voordoet? Maartje erg veel van bloemetjes houdt? En Hannah in een kasteel woont samen met Bumpie? Kortom, je leert de sprookjesvrienden echt kennen tijdens een verblijf op de voorseizoen camping, beloofd! Ze zijn dol op kinderen en zijn altijd vriendelijk. Nou ja, behalve de Botterbaas. Die is ook wel eens minder charmant.

Willen jullie ook kennismaken met de Sprookjesvrienden? Boek dan een plekje op de voorseizoen camping.

3T4A7064

Elke dag animatie op de voorseizoen camping

Niet alleen vinden jullie op de kindercamping een binnen- en buiten waterspeelparadijs, de Botterfabriek en op elk veldje een speeltuintje. Ook zijn er elke dag activiteiten voor 0 t/m 10 jaar, onderverdeeld in activiteiten voor de Magische Elfjes (kinderen van 0 t/m 3 jaar), de Ondeugende Beren (kinderen van 4 t/m 5 jaar), de Stoere Draken (kinderen van 6 t/m 7 jaar) en de Buddy’s (kinderen van 8 t/m 10 jaar). Ook in het voorseizoen is er elke dag, dus 7 dagen in de week, animatie en theater. De animatie doordeweeks is buiten de schoolvakanties veelal gericht op de kinderen van 0 tot 3 jaar. In de weekenden en tijdens de schoolvakanties natuurlijk ook op de rest van de leeftijden. In het eerste weekend (3 tot 5 april) dat de camping weer open gaat, zullen de sprookjesfiguren die via de SprookjesClub op de 'Grote Reis' zijn geweest, welkom geheten worden door hun vrienden. Dat mag je natuurlijk niet missen! Tijdens alle feestweekenden is er op de Sprookjescamping extra feest met een speciaal themaweekend. Zo is er tijdens Hemelvaart het thema 'Dromen met open ogen', met Pinksteren wordt er 'Een bal voor Lodewijk' georganiseerd en is er in de maand juni elk weekend wel een thema. Volop animatie, ook buiten de schoolvakanties!

Camping in het voorseizoen

Kamperen of glampen op de voorseizoen camping

Vanaf het begin van april t/m de herfstvakantie kunnen jullie de tent, camper of caravan op het mooiste plekje zetten. De kampeerplaatsen zijn ruim met ongeveer 100m2 en hebben bijna allemaal 10 ampère stroom. Er zijn twee soorten kampeerplaatsen, Comfort en Comfort Plus. Comfort plus plaatsen hebben hun eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en 10 ampère stroom, terwijl de Comfort plaats het watertappunt moeten delen met hun veldje en de plekken in het Kikkerland hebben 6 ampère stroom. Ook als je geen kampeerder bent, maar meer luxe wilt, dan ben je op de voorseizoen camping aan het juiste adres. Het mooiste plekje, niet voor niets genomineerd voor de Kids Vakantieaanbieder Glamping. Er zijn echte Glamping homes in Sprookjes stijl, zoals de Sprookjes Kota, het Sprookjes Kasteel en de Kasteel Lodge. Maar ook de andere Glamping accommodaties en de chalets mogen er zijn. Komen jullie ook glampen op de Sprookjescamping.

3T4A6146
10

Mijn dochtertje heeft het nog steeds over de sprookjesfiguren en begint spontaan de liedjes te zingen. 

Ramona