Lekker weekendje weg?
Kom tijdens de Meivakantie!

Weekend weg in de meivakantie? Kom naar de Sprookjescamping!

Kom de sfeer proeven op Capfun de Sprookjescamping tijdens een weekendje weg in de meivakantie. In de meivakantie is er volop gezelligheid op de camping met onze sprookjesvrienden Hannah, Bumpie, Lodewijk, Tati en de anderen. Op de camping zijn er in het voorjaar bijzondere activiteiten waaronder een warm welkom door de sprookjesfiguren, elke avond een knuffeltheater voorstelling en diverse activiteiten onderverdeeld in leeftijd clubs; de Magische Elfjes, de Ondeugende Beren, de Stoere Draken en de Buddy’s.

 

Wat is er te doen tijdens een weekend weg in de meivakantie?

In de weekenden van de meivakantie is het altijd feest op de Sprookjescamping. De Sprookjesvrienden zijn ontzettend enthousiast om jullie weer te mogen verwelkomen. Het professionele animatieteam is dag in dag uit bezig met leuke activiteiten zoals een softbal toernooi of een leuke speurtocht in het bos. De sprookjesfiguren zijn nooit ver weg om een leuke grap uit te halen of gezellig mee te speuren. Voor de Magische Elfjes zijn er leuke kliederclub activiteiten en soms wordt er ook voorgelezen door Wanda of Kabor of een van de andere sprookjesvrienden. En Bumpie ontvangt graag heel veel knuffels.

Elke avond is er een spectaculair theaterstuk waarin een aantal van de Sprookjesfiguren een bijzonder avontuur beleven. Komen jullie ook avonturen beleven tijdens een weekend weg in de meivakantie in 2020? 

Faciliteiten tijdens een weekend weg in de meivakantie

Tijdens een weekend weg in de meivakantie kunnen jullie gebruik maken van alle kindvriendelijke faciliteiten in sprookjesstijl. Van uitgebreide waterspeelparadijzen binnen en buiten tot een binnenspeeltuin voor als het weer even wat minder is. De kinderen vervelen zich geen minuut. In de Kasteelkeuken, het restaurant van de camping, is er een uitgebreid menu met veel lekkere en leuke gerechten. Willen jullie een patatje, pannenkoek of pizza? Dan kun je ook in de Eeterij terecht. Daar kunnen de kinderen zich met allerlei activiteiten vermaken tijdens het wachten op hun pannenkoek. En wellicht lopen ze daar Bumpie ook nog tegen het lijf, want die houdt erg van pannenkoeken. Willen jullie zelf koken dan kan dat natuurlijk ook. In de Bumpieshop kunnen jullie alles kopen wat je nodig hebt voor een heerlijk maaltje. Voldoende faciliteiten om tijdens een weekend in de meivakantie te ontdekken. 

3T4A5021kopie

Accommodaties tijdens het weekend in de meivakantie

Zijn jullie echte kampeerders dan kunnen jullie in het weekend in de meivakantie zeker een mooi kampeerplekje veroveren op de mooiste kindercamping van Nederland. Er zijn comfort kampeerplaatsen. Naast kamperen zijn er ook diverse mooie accommodaties te huren op de kindercamping met zwembad. Er zijn glamping accommodaties in sprookjesstijl zoals het Sprookjes Kasteel, Sprookjes Kota, Kasteel Lodge of Sun Lodge. Of jullie nu een kampeerplek of een accommodatie reserveren, de sprookjesfiguren weten jullie wel te vinden.

Komen jullie ook kennismaken met onze sprookjesvrienden tijdens een weekendje in de meivakantie?

Langer verblijven op de Sprookjescamping?

dji_fly_20230623_115524_95_1687514468140_photo_optimized
9

Afkoelen in het zwembad waar kindjes zich veelal zelf kunnen vermaken ivm het lage waterpeil. Een enorme pluim voor de hygiëne op de camping.

Marloes