Weekendje weg met Hemelvaart?
Kom naar de Sprookjescamping

Weekend weg met Hemelvaart

Hebben jullie geen Hemelvaart en Pinkstervakantie, maar willen jullie toch een weekend weg met Hemelvaart in 2022. Dat komt goed uit, want Capfun de Sprookjescamping heeft tijdens het Hemelvaartsweekend een mooi animatieprogramma samengesteld. Elke dag worden er leuke activiteiten georganiseerd. Kortom jullie profiteren van een compleet programma tijdens het Hemelvaartsweekend op het leukste kindervakantiepark van Nederland. Je kunt hier zomaar op je veldje één van de tien sprookjesfiguren of Capfun mascottes tegen het lijf lopen.

 

Accommodaties voor een weekendje weg met Hemelvaart

Tijdens het Hemelvaartsweekend hebben we accommodaties in de verhuur. Jullie hebben een ruime keuze als het gaat om verblijven op deze magische camping. Tijdens Hemelvaart kunnen jullie kiezen uit een ruime keuze aan chalets. Ook zijn er diverse glamping mogelijkheden met Hemelvaart. Zo kun je kiezen uit een Glamping Lodge 4 pers en Glamping Lodge 5 pers waarin nog het échte kampeergevoel te beleven is. Daarnaast zijn er nog de houten Glamping Lodge voor 6 personen. Ook zijn er een aantal sprookjesthema accommodaties zoals de Kasteel Lodge, de Sprookjes Kota en het Sprookjes Kasteel. In deze laatste glamping accommodaties zullen de kinderen zich tijdens het Hemelvaartsweekend als een prins of prinses voelen. Waar ze zich ook in een sprookje wanen is in het sanitairgebouw. Heel belangrijk is dat jullie je thuis voelen en het sprookje overal kunnen beleven. Daarom is gekozen voor een thematisch sanitair gebouw. Maar ook in diverse andere camping faciliteiten vinden jullie het thema van het Sprookje van Hannah de Heldhaftige. Voor kinderen is spelen belangrijk! Dat kunnen ze dan ook veelvuldig op Capfun de Sprookjescamping tijdens het Hemelvaartsweekend. Er is een binnen- en buiten waterspeelparadijs, een indoor speeltuin en op elk kampeerveld zijn ook speeltuintjes te vinden. Kortom, het ideale vakantiepark met Hemelvaart!

Waterspeelparadijzen
Indoor Speeltuin
Animatie & Theater

Een lastminute Hemelvaart boeken?

Een mooie aanbieding of lastminute boeken? Verblijf in een luxe accommodatie. Boeken is sowieso heel gemakkelijk. Met Hemelvaart kun je een lang weekend kamperen op de Sprookjescamping, maar ook als je vanaf Hemelvaart langer wilt verblijven is dat mogelijk. 

Waterspeelparadijzen

De Sprookjescamping heeft verschillende waterspeeltuinen, een babyspetterbad en een dieper buitenzwembad.