Weekendje weg met Hemelvaart?
Kom naar de Sprookjescamping

Weekend weg met Hemelvaart

Hebben jullie geen Hemelvaart en Pinkstervakantie, maar willen jullie toch een weekend weg met Hemelvaart in 2020. Dat komt goed uit, want de Sprookjescamping heeft tijdens het Hemelvaartsweekend een mooi animatieprogramma samengesteld. Elke dag worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals stoere speurtochten, dagelijks de kliederclub met elke dag een andere knutsel die te maken heeft met een bepaald sprookjesfiguur. Soms is er een talentenjacht en veel sport en spel. Kortom jullie profiteren van een compleet programma tijdens het Hemelvaartsweekend op het leukste kindervakantiepark van Nederland. Je kunt hier zomaar op je kampeerveldje één van de tien sprookjesfiguren tegen het lijf lopen.

Aankomst
Vertrek

Accommodaties voor een weekendje weg met Hemelvaart

Tijdens het Hemelvaartsweekend hebben we alle accommodaties weer in de verhuur. Jullie hebben een ruime keuze als het gaat om verblijven op deze magische camping. Tijdens Hemelvaart kunnen jullie kiezen uit een chalet, diverse soorten nieuwe Dethleffs toercaravans of één van de vakantietenten. Ook zijn er diverse glamping mogelijkheden met  Hemelvaart. Zo kun je kiezen uit een Glamp Home en Wood Cottage waarin nog het échte  kampeergevoel te beleven is. Daarnaast zijn er nog de houten glamping accommodatie Sun Lodge. Ook zijn er een aantal sprookjesthema accommodaties zoals de Kasteel Lodge, de Sprookjes Kota en het Sprookjes Kasteel. In deze laatste glamping accommodaties zullen de kinderen zich tijdens het Hemelvaartsweekend als een prins of prinses voelen. Waar ze zich ook in een sprookje wanen is in de sanitairgebouwen. Heel belangrijk is dat jullie je thuis voelen en het sprookje overal kunnen beleven. Daarom is gekozen voor thematische sanitair gebouwen. Maar ook in diverse andere camping faciliteiten vinden jullie het thema van het Sprookje van Hannah de Heldhaftige. Voor kinderen is spelen belangrijk! Dat kunnen ze dan ook veelvuldig op de Sprookjescamping tijdens het Hemelvaartsweekend. Er is een binnen- en buiten waterspeelparadijs, een indoor speeltuin en op elk kampeerveld zijn ook speeltuintjes te vinden. Kortom, het ideale vakantiepark met Hemelvaart!

Kamperen op de Sprookjescamping met Hemelvaart

Een weekend weg met Hemelvaart is top op de Sprookjescamping. De camping faciliteiten, het animatieprogramma en de gastvrijheid zijn van 5 sterren niveau. Niet voor niets wordt de Sprookjescamping al jaren uitgeroepen tot topcamping door de ANWB. Hannah noemt dit plekje ook wel ‘het mooiste plekje’. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet, zo’n 100 m2 en zijn voorzien van 10 ampère stroom. De comfort plus plaatsen hebben daarnaast ook een eigen watertappunt en een vuilwaterafvoer. In Kikkerland is de stroom 6 ampère. Op elk kampeerveldje is er een speeltuintje waardoor het opzetten van de tent of voortent gemakkelijker wordt. De kinderen kunnen zich namelijk meteen richten op het spelen. Dat geeft de ouders even wat lucht om snel en accuraat de tent op te zetten. Tijdens het verblijf is er naast entertainment op de camping uit het animatieprogramma ook wel eens veldanimatie. De Sprookjesfiguren komen dan langs op het kampeerveld en maken zo het kamperen tijdens het Hemelvaartsweekend fantastisch.

 

Tijdens Hemelvaart zijn er nog diverse mooie kampeerplekken vrij. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met Hemelvaart te komen en een weekje te blijven. 

Wilt u daarin advies, bel dan direct met onze receptie: 0523 - 26 13 69.

Waterspeelparadijzen
Indoor Speeltuin
Animatie & Theater

Een lastminute Hemelvaart boeken?

Een mooie aanbieding of lastminute boeken? Kies uit onze kampeer arrangementen en arrangementen voor een verblijf in een luxe accommodatie. Boeken is sowieso heel gemakkelijk. Jullie kunnen via de plattegrond jullie mooiste plekje op ‘het mooiste plekje’ boeken. Voor zowel glamping als kamperen tijdens Hemelvaart zijn mooie last minute arrangementen voor jullie samengesteld. Met Hemelvaart kun je een lang weekend kamperen op de Sprookjescamping, maar ook als je vanaf Hemelvaart langer wilt verblijven is dat mogelijk. Zo zijn er ook arrangementen waarbij jullie met Hemelvaart komen en jullie tent, caravan of camper kunnen laten staan en jullie ook met Pinksteren kunt terugkomen. Dit kan met het Hemelvaart en Pinksteren arrangement en met Pinksteren en 4 weekenden arrangement. Kom naar de Sprookjescamping, de leukste familiecamping van Nederland!

Waterspeelparadijzen

De Sprookjescamping heeft verschillende waterspeeltuinen, een babyspetterbad en een dieper buitenzwembad.