Weekendje weg met de kinderen?
Kom naar de Sprookjescamping

Weekendje weg met kinderen

Op zoek naar een weekendje weg met kinderen deze zomer of nazomer? Kom naar de leukste kindercamping van Nederland. Een Magische wereld vol Sprookjesfiguren en de leuke activiteiten speciaal voor kinderen van 0 t/m 10 jaar. Er is elke dag animatie en een theatershow. Het professionele animatieteam en de spectaculaire theatershows zorgen ervoor dat het een weekend wordt om nooit meer te vergeten! Zelfs in de zomervakantie zijn er nog een aantal mogelijkheden. Kijk snel of jullie favoriete accommodatie nog vrij is voor het weekend van jullie keuze. 

 

 

Korte break? Ga een weekend weg met kinderen!

Op zoek naar een weekend weg met kinderen? Kom naar de leukste kindercamping van Nederland. Een Magische wereld vol Sprookjesfiguren en elke dag  leuke activiteiten speciaal voor kinderen van 0 t/m 10 jaar. Zo is er voor elke leeftijdsgroep een club opgericht. Zo is er de Magische Elfjesclub, de Ondeugende Beren Club, de Stoere Draken Club en de Buddy Club. De activiteiten zijn dus voor deze leeftijden samengesteld. Om een indruk te krijgen wat er allemaal te doen is, kijk eens naar het animatieprogramma. Alles op de camping is gemaakt op hoogte van de kinderen zoals bijvoorbeeld de kinderdouches en wasbakken. Natuurlijk zijn er ook veel speeltuintjes en een waterspeelparadijs. Het professionele animatieteam en de theatershows zorgen ervoor dat het een weekend wordt om je altijd te herinneren!

Waterspeelparadijzen
Sprookjesthema
Indoor speeltuin

Hoe kom jij kamperen tijdens het weekendje weg met de kinderen?

Kamperen in een van de glamping accommodaties waarin het Sprookje nog verder tot leven komt, behoort tot de mogelijkheden. Of komen jullie met eigen tent, caravan of camper? Op de ruime kampeerplekken kunnen jullie op veilige afstand de kinderen in de gaten houden als ze lekker spelen in het speeltuintje in het midden van het kampeerveld.