Een magisch weekendje weg met
Pinksteren. Boek nu online!

Een magisch Pinksterweekend!

Het was heel even spannend of het allemaal zou kunnen, maar tijdens Pinksteren is het op de Sprookjescamping mogelijk om te komen verblijven. Hannah en haar sprookjesvrienden doen altijd hun best om het voor jullie zo leuk mogelijk te maken. Zo ook tijdens Pinksteren dit jaar.

Naast alle theateravonturen in de buitenlucht, zijn er ook activiteiten te doen voor verschillende leeftijdsgroepen die zijn onderverdeeld in de volgende clubs: Magische Elfjes, Ondeugende Beren, Stoere Draken en Buddy’s. Kortom, genoeg te beleven op de leukste familiecamping van Nederland. Doen jullie mee met de activiteiten en zijn jullie benieuwd naar de avonturen van de sprookjesvrienden? Verblijf dan in een accommodatie op de Sprookjescamping!

 

Elke dag animatie
Ruime kampeervelden
Verblijf in een sprookje

Een lang weekend weg in eigen land

Laat het vliegtuig voor wat het is, vergeet een verre treinreis, ga lekker op vakantie in eigen land! De Sprookjescamping zorgt ervoor dat je in een weekend, helemaal weg bent van de dagelijkse gang van zaken. Nederland heeft zo veel moois te bieden, ver weg is helemaal niet nodig. De Sprookjescamping ligt in Rheeze, Hardenberg centraal in de provincie Overijssel. Geniet van de omgeving of geniet van de activiteiten op de camping. ‘s Morgens de stad in ‘s middags het tropisch zwemparadijs, ’s avonds het theater? U kunt zelf bepalen wat u wilt doen, actief, of juist lekker ontspannen op de camping terwijl uw kinderen een top tijd hebben bij de verschillende animatievoorzieningen. Geniet van al het mooie dat Nederland te bieden heeft, kom naar de Sprookjescamping.

24 juli animatie (31 van 49)
9

We komen er al jaren, top camping

Walter