Een magisch weekendje weg met
Pinksteren. Boek nu online!

Een magisch Pinksterweekend kamperen!

Tijdens Pinksteren in 2020 zijn er op de Sprookjescamping weer volop bijzondere activiteiten. Misschien komen er zelfs wel wensen uit… Hannah en haar sprookjesvrienden doen in ieder geval altijd hun best om het voor jullie zo leuk mogelijk te maken. 

Naast alle theateravonturen in de Sprokkelplaats, zijn er natuurlijk veel activiteiten te doen voor verschillende leeftijdsgroepen die zijn onderverdeeld in de volgende clubs: Magische Elfjes, Ondeugende Beren, Stoere Draken en Buddy’s. Kortom, genoeg te beleven op de leukste familiecamping van Nederland. Doen jullie mee met de activiteiten en zijn jullie benieuwd hoe het bal van Lodewijk eruit ziet? Kom dan kamperen op de Sprookjescamping!

Aankomst
Vertrek

Op vakantie tijdens Pinksteren in 2020

Pinksteren valt dit jaar weer in juni, dus des te meer kans op prachtig lenteweer. Wat het weer ook doet, u zult zich bij ons altijd vermaken. De Sprookjescamping is een camping met de faciliteiten van een vakantiepark. Het voordeel van een vakantiepark is dat je eigenlijk niet van het park af hoeft, omdat er zoveel te doen is, omdat het er aan niets ontbreekt. Het doel van de Sprookjescamping is gezinnen met kinderen t/m 10 jaar een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dat doen we met een overdekt zwembad en buiten zwembad. De waterspeelparadijzen zoals we ze noemen. De naam zegt het al, draai aan een rad of ontdekt de Botterikenfabriek of ga van de familieglijbaan. Ja, zelfs oma! Als ze durft… Beleef met Pinksteren een topvakantie!

 

Ook als het weer niet mee zit, is er ook binnen een heerlijk binnenzwembad met Hannah’s speel(water)kasteel. Ideaal voor de allerkleinsten. Het luchtsysteem zorgt voor een tochtvrije ruimte en het aanwezige plafond zorgt voor een rustige omgeving zonder de reguliere zwembadgeluiden. Ook zijn er voorzieningen getroffen voor de kleintjes zoals een baby spetterbad en voldoende boxen. Het badje is niet dieper dan 30 cm. Ook grotere kinderen kunnen avonturen beleven in dit waterspeelparadijs met glijbaan en op de banden door een stroomversnelling. Kinderen spelen nu eenmaal graag en veel, dus dat vraagt natuurlijk ook om een indoor speeltuin. De speeltuin is ook in 2020 met Pinksteren geopend en deze is gevestigd in de Kasteeltuin. De Kasteeltuin bestaat uit een Eeterij met snacks als patat, pizza en pannenkoeken, een overdekte speeltuin en allerlei andere speelelementen. Terwijl de kinderen spelen, kunnen de ouders even rustig praten onder het genot van een drankje. Daarnaast is er een Kasteelkeuken met een uitgebreider menu met diverse pastagerechten, salades en vlees- en visgerechten waar jullie uit kunnen kiezen. Wanda’s favoriet is Gerookte zalm op toast. Of gaan jullie voor Buddy’s mixed grill of Maartje’s Geitenkaas salade?

 

Een actief Pinksterweekend

Tijdens het Pinksterweekend 2020 is het animatieprogramma zeker de moeite waard. Tijdens deze feestdagen is er altijd een themaweekend. Dit jaar zal het thema ‘Een bal voor Lodewijk’ worden. Het campingtheater staat dan in het teken van dit thema. Er zullen in dit weekend bijzondere activiteiten zijn rondom dit thema. Elke avond worden jullie door de Bumpiejeep opgehaald bij de Bumpiehalte om met zijn allen al dansend en zingend naar de Sprokkelplaats te gaan. Tijdens een spetterende theatershow zullen er nieuwe avonturen van de sprookjesvrienden de revue passeren. Het leuke is dat de kinderen de liedjes die voorbij komen al na de tweede keer mee kunnen zingen.

Met Pinksteren leren de Magische Elfjes en Ondeugende Beren hoe zij een echte prins of prinses worden en gaan we superleuke knutsels maken. De Stoere Draken en de Buddy's spelen Wie is de koning?, een soort Wie is de mol? Dit is nog maar een tipje van de sluier van wat er tijdens het weekend van Pinksteren allemaal wordt georganiseerd. Heerlijk kamperen met Pinksteren doe je dus bij de Sprookjescamping! De kinderen zullen er weer een paar prachtige vakantieherinneringen bij hebben! Boek nu jullie onvergetelijk Pinksterweekend op de leukste kindercamping van Nederland. 

Vakantie arrangementen Pinksteren

Er zijn diverse last minute aanbiedingen te boeken voor de Hemelvaart en Pinksteren. Zo kunnen jullie je kampeermiddel met het Hemelvaartsweekend neerzetten en dan vervolgens gebruik maken van het kampeermiddel in het Pinksterweekend. Dit kan met het Hemelvaart en Pinksteren arrangement. Maar ook diverse Hemelvaart en Pinksteren arrangementen in de accommodaties zijn mogelijk. Boek nu jullie last minute op de leukste kindercamping van Nederland met zijn unieke sprookje!

 

 

Elke dag animatie
Ruime kampeervelden
Verblijf in een sprookje

Een lang weekend weg in eigen land

Laat het vliegtuig voor wat het is, vergeet een verre treinreis, ga lekker op vakantie in eigen land! De Sprookjescamping zorgt ervoor dat je in een weekend, helemaal weg bent van de dagelijkse gang van zaken. Nederland heeft zo veel moois te bieden, ver weg is helemaal niet nodig. De Sprookjescamping ligt in Rheeze, Hardenberg centraal in de provincie Overijssel. Geniet van de omgeving of geniet van de activiteiten op de camping. ‘s Morgens het dorp in ‘s middags het tropisch zwemparadijs, ’s avonds het theater? U kunt zelf bepalen wat u wilt doen, actief, of juist lekker ontspannen op de camping terwijl uw kinderen een top tijd hebben bij de verschillende animatievoorzieningen. Geniet van al het mooie dat Nederland te bieden heeft, kom naar de Sprookjescamping, er zijn nog mooie arrangementen beschikbaar.

24 juli animatie (31 van 49)
9

We komen er al jaren, top camping

Walter