Een weekend weg met Pasen
Kom naar de Sprookjescamping!

Sprookjesfiguren op hun best tijdens weekendje weg Pasen

Een weekendje weg met Pasen is super op de Sprookjescamping! De Sprookjesfiguren zijn na hun Grote Reis in 2020 weer helemaal opgeladen om met jullie de allerleukste activiteiten te ondernemen en de mooiste avonturen te beleven. De Paasdagen zijn de eerste feestdagen van het seizoen en als er één ding is wat de Sprookjesvrienden graag doen dan is dat feest vieren. Ze gaan met jullie, op de meest kindvriendelijke camping in Nederland, zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Hoe doen ze dat? Met dagelijks een professioneel animatieprogramma, elke dag een avontuur tijdens een wervelende theatershow en mooie momenten gedurende de dag.

Aankomst
Vertrek

Een weekend weg met Pasen met gebruik van top kinderfaciliteiten

Op elk kampeerveld is er voor de kinderen een speeltuintje te vinden. Zo kunnen jullie als ouders de kinderen vanuit je tent of caravan in de gaten houden. Zo komen jullie zelf ook nog een beetje bij van al het harde werken. Is het even geen mooi weer, wat soms wel kan tijdens het weekend van Pasen, dan is er binnen van alles te beleven. Ga met de kinderen lekker spetteren in ons mooie waterspeelparadijs met Hannah’s kasteel en babyspetterbad.

In de Eeterij is verder nog een binnenspeeltuin en dan kunnen jullie meteen even een kleine boodschap doen in de Bumpieshop of de lekkere trek stillen met een snack van de Eeterij.

Welke accommodaties tijdens het weekendje weg Pasen?

Naast kamperen op een ruime kampeerplaats met jullie tent, camper of caravan, is het bij de Sprookjescamping ook mogelijk om tijdens een weekendje weg met Pasen te verblijven in diverse accommodaties. Je kunt bijvoorbeeld een chalet huren met Pasen of verblijven in een van de bijzondere glamping accommodaties. Om het verblijf in een sprookje tijdens een weekendje weg met Pasen compleet te maken, is het leuk om te verblijven in een van de glamping accommodaties in sprookjesstijl. Als jullie niet alle spullen voor het kamperen willen meenemen, maar wel de charme van het kamperen willen meemaken dan kunnen jullie een luxe toercaravan huren, met alle gemakken voorzien.

Weekend weg met Pasen

Welke arrangementen tijdens het Paasweekend?

Wil je gebruik maken van een van onze voordelige arrangementen? Er zijn er diverse om uit te kiezen. Voor Pasen kunnen jullie gebruik maken van het Paasarrangement voor zowel kamperen als accommodaties. Om weekendje weg met Pasen te verlengen kun je nog gebruik maken van een verkorte midweek weg met Pasen arrangement.

Maak gebruik van een van bovenstaande arrangementen en maak kennis met de allerleukste camping met binnenzwembad tijdens een weekendje weg met Pasen!

Indoor Speeltuin
Waterspeelparadijzen
Animatie en Theater

Buiten de Sprookjescamping tijdens het weekend Pasen

Niet alleen op de Sprookjescamping, maar ook daarbuiten is er met Pasen genoeg te doen. Zo wordt elk jaar het evenement Hardenberg Buiten georganiseerd. Je kunt met allerlei leuke activiteiten meedoen die allemaal buiten bij het strandmeer De Oldemeijer plaatsvindt. Ook in Hardenberg en in de diverse attractieparken in Hardenberg en omstreken is het goed toeven tijdens een weekend weg Pasen.

24 juli animatie (31 van 49)
9

We komen er al jaren, top camping

Walter