Weekend weg met de kids
Kom naar de Sprookjescamping

Magisch weekendje weg met de kids

Zin in een weekendje weg met de kinderen? Op een plek waar je zeker weet dat de kids zich van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat fantastisch vermaken? Kom dan naar de leukste kindercamping van Nederland: Capfun de Sprookjescamping. Een magische wereld vol Sprookjesfiguren en de hele dag door de leukste activiteiten voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar. Geniet van een prachtig ingerichte chalet of zelfs een echte sprookjesaccommodatie. Een groter cadeau kun je de kinderen (en jezelf) niet geven!

 

Weekendje weg tijdens de meivakantie

Heerlijk een paar dagen kamperen tijdens de meivakantie? Pak je eigen tent in en kom naar de leukste kindercamping van Nederland. Geen kampeerder? Geen probleem! Speciaal voor jou hebben we prachtige accommodaties in sprookjesstijl: zie jij jullie al slapen in het Sprookjes Kasteel Top TV 5 pers, de Sprookjes Kota Top TV 4 pers, de Kasteel Lodge Top TV 5 pers of de Glamping Lodge Top TV 6 pers? Of kies je toch voor een van de gloednieuwe chalets? Voor Hannah en haar Sprookjesvrienden maakt het niks uit: zij staan te trappelen om jullie een onvergetelijk weekend te bezorgen!

 

Zit het weer niet mee? Geen zorgen. Ook binnen valt er genoeg te beleven. Kom klimmen en klauteren in de luxe indoor speeltuin of vermaak je in het waterspeelparadijs of met de activiteiten die binnen worden georganiseerd in de Sprokkelplaats. Op Capfun de Sprookjescamping zullen jullie je geen moment vervelen! 

De hele dag activiteiten

Kinderen zullen zich op Capfun de Sprookjescamping niet snel vervelen. Daar zorgen Hannah de Heldhaftige en haar Sprookjesvrienden wel voor! De hele dag door kunnen ze meedoen aan de leukste activiteiten, speciaal voor hen en hun leeftijdsgenootjes. Zo is er de Magische Elfjesclub (0-3 jaar), de Ondeugende Beren Club (4-5 jaar), de Stoere Draken Club (6-7 jaar) en de Buddy Club (8-10 jaar). En natuurlijk kunnen ze altijd spelen in een van de vele speeltuintjes, lekker spetteren en zwemmen in het waterspeelparadijs, of klimmen en klauteren in de luxe binnenspeeltuin. 

 

En is iedereen na een dag vol activiteiten moe en voldaan? Kom naar de Eeterij of Kasteelkeuken. 

 

Ook in de omgeving kun je volop avonturen beleven

De Sprookjescamping ligt in de prachtige Vechtstreek in Overijssel waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Meer zin in een dagje spanning en sensatie? Dan is Avonturenpark Hellendoorn of Plopsa Indoor in Coevorden om de hoek! Dieren ontdekken in een echte Adventure Zoo kan in Wildlands Emmen. Een van de mooiste dierenparken van Nederland!

Sprookjesfiguren
Elke dag animatie
Gethematiseerde camping
3T4A4121
9

Afgelopen augustus zijn wij voor het eerst op de Sprookjescamping geweest. Wij verbleven in een 5-pers. toercaravan. In 1 woord; fantastisch!

Yvette

Dé kindercamping van Nederland

De camping voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar met speciale kinderfaciliteiten!