Weekend weg met de kids
Kom naar de Sprookjescamping

Weekendje weg met de kids

Even ertussen uit met de kinderen? In een Sprookjesachtige omgeving? Dat kan op 'Sprookjescamping de Vechtstreek'. Heerlijk kamperen met jullie eigen kampeermiddelen of genieten in een volledige ingerichte accommodatie. Een weekend lang vol vermaak en magie, voor alle kinderen tot en met 10 jaar en hun (groot) ouders. Maar natuurlijk kunnen ook opa en oma of vrienden mee! 

Aankomst
Vertrek

Wat kunnen jullie doen tijdens een weekendje?

Er is veel te doen op de Sprookjescamping tijdens een weekendje weg. Willen jullie op de camping blijven, dan kunnen jullie spetteren, zwemmen en spelen in het waterparadijs en de speeltuinen. Natuurlijk is er ook een uitgebreid animatieprogramma voor speciale activiteiten vaak samen met een Sprookjesfiguur. En hebben jullie je een dag vermaakt, dan kunnen jullie heerlijk eten in de eeterij of in het restaurant. Hebben jullie al zin in een weekendje op de camping? Boek dan direct een plekje op dé kindercamping van Nederland: 'de Sprookjescamping'! 

 

Sprookjesfiguren
Elke dag animatie
Gethematiseerde camping

De omgeving tijdens het weekendje weg met de kids

De omgeving ontdekken kan uiteraard ook tijdens het weekendje weg met de kinderen. Geniet van de prachtige omgeving tijdens een wandeling of fietsstocht. Zijn jullie meer in voor een dagje spanning en sensatie? Dan is Avonturenpark Hellendoorn of Plopsa indoor in Coevorden een super idee! Maar dieren ontdekken in een echte adventure zoo kan in Wildlands Emmen. Bekijk snel welk plekje er voor jullie beschikbaar is op de Sprookjescamping.  

Dé kindercamping van Nederland

De camping voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar met speciale kinderfaciliteiten!