Weekend weg met de kids
Kom naar de Sprookjescamping

Magisch weekendje weg met de kids

Zin in een weekendje weg met de kinderen? Op een plek waar je zeker weet dat de kids zich van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat fantastisch vermaken? Kom dan naar de leukste kindercamping van Nederland: Sprookjescamping de Vechtstreek. Een magische wereld vol Sprookjesfiguren en de hele dag door de leukste activiteiten voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar. Geniet van een prachtig ingerichte chalet of zelfs een echte Sprookjesaccommodatie. Een groter cadeau kun je de kinderen (en jezelf) niet geven!

 

De hele dag activiteiten

Kinderen zullen zich op de Sprookjescamping niet snel vervelen. Daar zorgen Hannah de Heldhaftige en haar Sprookjesvrienden wel voor! De hele dag door kunnen ze meedoen aan de leukste activiteiten, speciaal voor hen en hun leeftijdsgenootjes. Zo is er de Magische Elfjesclub (0-3 jaar), de Ondeugende Beren Club (4-5 jaar), de Stoere Draken Club (6-7 jaar) en de Buddy Club (8-10 jaar). En natuurlijk kunnen ze altijd spelen in een van de vele speeltuintjes, lekker spetteren en zwemmen in het waterspeelparadijs, of klimmen en klauteren in de luxe binnenspeeltuin. 

 

En is iedereen na een dag vol activiteiten moe en voldaan? Bestel dan een bezorgmaaltijd of kom vanaf juli naar de Eeterij en Kasteelkeuken.  

 

In je eigen tent of liever een chalet? Voor ieder wat wils

Kom je met je eigen tent, caravan of camper (vanaf 1 juli)? Kies dan een van de ruime kampeerplekken rondom het speeltuintje in het midden van het veld. Vanaf jullie plekje houd je de kinderen in de gaten terwijl zij lekker buiten bezig zijn.

 

Geen kampeerder? Geen probleem! Wat dacht je van slapen in een echt Sprookjes Kasteel? Of overnachten in de Sprookjes Kota? Zo maak je zelfs van de nachten nog een sprookje. Naast compleet ingerichte tenten, kun je ook overnachten in een trekkershut of in een van de prachtige nieuwe chalets. Voor ieder wat wils!

 

Ook in de omgeving kun je volop avonturen beleven

De Sprookjescamping ligt in de prachtige Vechtstreek in Overijssel waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Meer zin in een dagje spanning en sensatie? Dan is Avonturenpark Hellendoorn of Plopsa Indoor in Coevorden om de hoek! Dieren ontdekken in een echte Adventure Zoo kan in Wildlands Emmen. Een van de mooiste dierenparken van Nederland!

Sprookjesfiguren
Elke dag animatie
Gethematiseerde camping
3T4A4121
9

Afgelopen augustus zijn wij voor het eerst op de Sprookjescamping geweest. Wij verbleven in een 5-pers. toercaravan. In 1 woord; fantastisch!

Yvette

Dé kindercamping van Nederland

De camping voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar met speciale kinderfaciliteiten!