Win een VIP treatment!

Winactie Boyslabel en Girlslabel

Dag als het mag. De Sprookjescamping is een plek waar dromen uitkomen. Een magische plek waar Hannah de Heldhaftige woont met haar beer Bumpie en al haar Sprookjesvrienden. Het ‘mooiste plekje’, zegt Hannah!

Zijn jullie klaar voor de leukste activiteiten? Op dé kindercamping van Nederland is er altijd animatie, ook tijdens het laagseizoen. De Sprookjesfiguren mogen het animatieteam altijd graag helpen en spelen vaak mee tijdens de activiteiten. Elke avond ga je in een stoet naar de Sprokkelplaats waar je de tofste avonturen mee beleeft met de Sprookjesfiguren. Boyslabel en Girlslabel geven een VIP Treatment op de Sprookjescamping weg! Wil jij meedoen?

DJI_0012 2
8

We komen er al jaren.

Top camping!

Walter

De VIP Treatment

De Sprookjescamping geeft een VIP treatment weg! Een geheel verzorgde dag op de Sprookjescamping voor een gezin (maximaal 4 personen, kinderen t/m 10 jaar). Deze dag is in het voorseizoen te verzilveren.

Jullie worden ontvangen door de Sprookjesfiguren, mogen gebruik maken van alle faciliteiten en de kinderen mogen deelnemen aan alle activiteiten van die dag. Ook de lunch wordt verzorgd. In de avond mogen de kinderen meerijden in de stoet op de Bumpie Jeep. Jullie krijgen een Meet & Greet met de aanwezige Sprookjesvrienden en ontvangen natuurlijk ook een handtekening. Als afsluiter van de dag beleven jullie het avontuur van de Sprookjesvrienden in het Sprokkeltheater!

 

Wil je een VIP Treatment winnen op de Sprookjescamping en als prins of prinses behandeld worden, doen dan mee aan de winactie op Facebook van Boyslabel en Girlslabel.

Genieten op de Sprookjescamping

Voor iedereen die niet gewonnen heeft, niet getreurd!

Jullie ontvangen een gratis sprookjesfiguur knuffel naar keuze als jullie voor 31-12-2018 een plekje reserveren op de leukste camping van Nederland! Vul bij het reserveren de code BOYANDGIRL in. Deze code is te gebruiken vanaf woensdag 5 december. Bij aankomst krijgen jullie een tegoedbon voor een knuffel naar keuze t.w.v. € 15,00.

Ook kun je nog profiteren van 6% BTW als je voor 31-12-2018 bij de Sprookjescamping boekt en betaalt!

Aankomst
Vertrek