Winnaar Kids Vakantie Aanbieder 2017 Awards in de categorie: kamperen!

De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland zijn op woensdag 11 januari, de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017. Bij de uitreiking van de awards in vijftien categorieën is de Sprookjescamping gekozen tot winnaar in de categorie: Kamperen! Ruim achtduizend kids en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit, door het invullen van de Kids Enquête op Kidsvakantiegids.nl. De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs.

De kindercamping van Nederland!

De Sprookjescamping is voor alle kinderen van 0 t/m 10 jaar. Willen jullie een magische vakantie op de kindercamping van Nederland? Lees dan verder! 

Sprookjesthema
Kinderfaciliteiten
Altijd animatie

Een stukje uit de pers

"Kamperen & Kamperen XL Eurocamp heeft de naam als meest kindvriendelijke aanbieder van kampeervakanties opnieuw hoog weten te houden. Met maar liefst 62% van de stemmen nam de reisorganisatie voor het zevende jaar op rij de Kamperen XL award mee naar huis. In de categorie Kamperen, bedoeld voor individuele accommodaties, is Sprookjescamping de Vechtstreek favoriet. De familiecamping in Overijssel gooide hoge ogen met bijzondere activiteiten in sprookjesstijl. Zo kunnen kids de hoofdrol spelen in een eigen musical met de Spookjesfiguren en genieten van het unieke Theaterbuffet."