De voordelen van een Voorseizoen
plaats, boek je favoriete plekje

7 voordelen van een voorseizoen plaats

Vrijdagmiddag na school pakken jullie je tas voor een weekendje op de Sprookjescamping, naar jullie eigen voorseizoen kampeerplaats . Papa komt later. Hij moet nog even zijn werk afmaken, maar tegen de tijd dat hij er is, staat alles alweer lekker uitgestald voor een magisch weekend. De kinderen hebben zich vanmiddag al even vermaakt en zijn sprookjesachtig geschminkt of ze hebben al wat spelletjes gespeeld tijdens de Dag als het mag Middag. De mini vakantie kan beginnen! Deze voorseizoenplaatsen kunnen alleen telefonisch worden geboekt!

Bel de receptie om jullie plekje te reserveren! 0523 - 26 13 69!

 

De eerste 3 voordelen van een voorseizoen kampeerplaats

  • Het eerste voordeel is natuurlijk elke dag theater, animatie en sprookjesfiguren om de tent, caravan of camper. Lente vieren in een sprookje. De kinderen hebben de tijd van hun leven en vervelen zich geen minuut. En dan kunnen de ouders ook even lekker tot zichzelf komen!

 

  • Jullie kunnen lekker lang kamperen in een magische omgeving. Je kunt bijna drie maanden kamperen tijdens de mooiste tijd van het jaar. Op de camping kun je genieten van de ontluikende lente door de locatie in het groen. Je ziet de blaadjes aan de bomen verschijnen, de vlinders en hommels en andere insecten komen uit hun winterplekje tevoorschijn en ook de vogeltjes gaan weer fluiten. Heerlijk! De lente ontwaakt! De zon gaat langzaam meer schijnen en het licht en de warmte zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel.

 

  • Als jullie een voorseizoen kampeerplaats huren, kunnen jullie komen wanneer jullie willen van 3 april t/m 1 juli. Jullie kampeermiddel blijft gewoon deze drie maanden op hetzelfde plekje staan. Er zijn een aantal plekjes aangewezen die fungeren als voorseizoen plekken, zodat je ook je eigen plekje kunt uitkiezen (als je tenminste op tijd boekt ;-)). Er zijn plekjes op verschillende veldjes.

Nog meer voordelen van een voorseizoen plaats

  • We zijn al aanbeland bij het vierde voordeel van een voorseizoen plaats. Als jullie onverhoopt zelf niet kunnen komen, kun je je plekje delen met familie of vrienden (max. 2 andere gezinnen). Ook anderen kunnen dan af en toe profiteren van een leuk weekend of weekje Sprookjescamping. De kosten kun je delen, dus bijna 3 maanden op vakantie vanaf € 337,50 per gezin (exclusief extra kosten natuurlijk zoals toeristenbelasting, reserveringskosten, etc.).

 

  • Hopelijk wordt het net zo’n mooie lente als afgelopen jaar. Waar kan je dan beter zijn dan op de camping? De Sprookjesvrienden zullen ervoor zorgen dat jullie de hele lente een vakantiegevoel hebben en dan moet de zomervakantie nog beginnen. Voor de kinderen lijkt het dan een grote lange vakantie, terwijl ze nog gewoon naar school gaan. Daarvoor alleen al is een voorseizoen kampeerplaats de ideale ontspanning.

 

5 sterren faciliteiten
Sprookjesthema
Animatie 0 t/m 10 jaar

En nog twee voordelen van een voorseizoen plekje

  • In het voorseizoen is het rustiger op de camping waardoor je letterlijk van de rust kunt genieten. Ook is er in dit seizoen volop vermaak. Hannah, Bumpie en de rest van de sprookjesfiguren hebben in deze periode dan ook meer aandacht voor de kinderen. Daarnaast is er elke dag animatie, dus 7 dagen in de week. In de midweken met name  gericht op de Magische Elfjes (0 t/m 3 jaar) en de Ondeugende Beren (4 t/m 5 jaar). In de weekenden voor alle kinderen t/m 10 jaar.

 

  • Een heel groot voordeel; met een voorseizoen kampeerplaats heb je geen gesjouw en een overvolle auto omdat alles kan blijven staan en liggen. Dan weet je ook zeker dat je alles mee hebt en is er geen stress of ergernis. Gewoon even wat schone kleren, toilettasje en gaan! Dat is pas een lange vakantie zonder zorgen! Mocht je nu toch nog iets vergeten zijn. Op de camping hebben we de Bumpie shop waar verschillende producten te koop zijn.

 

Ooh ja, en dat op maximaal 2,5 uur rijden van huis!!

Alle redenen waarom jullie een voorseizoen kampeerplekje op de Sprookjescamping moeten reserveren op een rijtje. Boek nu jullie onvergetelijke lente met het voorseizoen arrangement.