Op zoek naar een sprookjesachtig
verblijf in de zomervakantie?

Hebben jullie al geboekt voor de zomer?

Zomervakantie in 2024! De zomervakantie komt steeds dichterbij. Hebben jullie al vakantieplannen? Op de Sprookjescamping hoef je helemaal niet naar het buitenland om je helemaal in een andere wereld te wanen. Jullie rijden zo een Sprookjeswereld binnen! De sprookjesfiguren maken van elke dag weer een feestje! In de zomer kunnen jullie genieten van onze prachtige zwembad en natuurlijk van de animatie. Doe mee met de Color Run, dans mee met de Biscuit Academie van Wafelien en beleef spannende avonturen in het theater.

 

 

Op het mooiste plekje tijdens de zomervakantie

Hannah de Heldhaftige is de baas van ‘het mooiste plekje’ zoals Capfun de Sprookjescamping ook wel genoemd wordt. Samen met haar sprookjesvrienden beleeft ze de mooiste, gekste en meest bijzondere avonturen. De camping is speciaal voor kinderen t/m tien jaar een ware traktatie. Jullie kunnen op Capfun de Sprookjescamping alle kanten op. Bekijk snel wat er nog beschikbaar is op deze zeer bijzondere kindercamping!

 

Faciliteiten in de zomervakantie

Kamperen of verblijven op de Sprookjescamping betekent verblijven in luxe. De Sprookjescamping heeft alle voorzieningen die jullie nodig hebben tijdens jullie zomervakantie. Als het mooi weer is, kunnen jullie gebruik maken van het Waterspeelparadijs buiten, evenals van het zwembad voor de grote kinderen en volwassenen. Binnen is er Hannah’s kasteel, een water speelparadijs waar ook de allerkleinsten de tijd van hun leven hebben tijdens Spetterpret. Als het buiten wat minder weer is, dan kunnen de kinderen ook binnen spelen in de overdekte speeltuin in de Kasteeltuin. In de Kasteeltuin vindt u verder ook campingwinkel ‘Bumpieshop’ en de Eeterij, waar u kunt genieten van pizza, friet en pannenkoeken. Weten jullie wie er ook van Pannenkoeken houdt? Dat is Bumpie de Beer! 

Vol animatieprogramma tijdens de zomer

De Sprookjescamping is een geweldige kindercamping met een volledig animatieprogramma in zomervakantie. Met elke dag leuke activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor de jongste groep Magische Elfjes (kinderen van 0 t/m 3 jaar) zijn er leuke activiteiten zoals Spetterpret, de kliederclub, maar ook lekker knuffelen met Bumpie staat altijd op het programma. Voor de Ondeugende Beren zoals 4- en 5 jarigen op de Sprookjescamping genoemd worden, zijn er activiteiten met meer spelelementen, zoals strandspelletjes, tikspelletje, verstoppertje en knutselen.

Voor de Stoere Draken en de Buddy’s zijn de activiteiten wat uitdagender en is men vooral bezig met sportieve activiteiten en de wat meer ingewikkelde speurtochten, bijvoorbeeld een selfietocht of een mysterieuze speurtocht naar bijvoorbeeld kwijtgeraakte schilderijen. De Buddy’s doen natuurlijke hele stoere activiteiten, zoals een voetbaltoernooi of een waterpolo wedstrijd. De kinderen zullen zich de hele dag amuseren in één van de vier leeftijdclubs. 

De vier clubs

311_Camping_Sprookjescamping_2023
9

Dit is een fantastische camping voor gezinnen. Veel zeer professionele animatie en activiteiten. Sprookjesachtig en magisch voor de kinderen. 

Marloes