Op zoek naar een sprookjesachtig
verblijf in de zomervakantie?

Nog lang voor de zomervakantie?

Zomervakantie in 2021! De zomervakantie komt steeds dichterbij. De vakanties op het werk moeten weer doorgegeven worden. De kinderen leven er al enige tijd naartoe. Ook zijn jullie als ouder zijnde er vast even aan toe om heerlijk te ontspannen als het dan eindelijk zover is. Hebben jullie al vakantieplannen? Op de Sprookjescamping hoef je helemaal niet naar het buitenland om je helemaal in een andere wereld te wanen. Jullie rijden zo een Sprookjeswereld binnen! De Sprookjesfiguren maken van elke dag weer een feestje! Het zal u aan niets ontbreken tijdens uw verblijf op de meest kindvriendelijke camping van Nederland!

 

 

Op het mooiste plekje tijdens de zomervakantie

Hannah de Heldhaftige is de baas van ‘het mooiste plekje’ zoals Capfun de Sprookjescamping ook wel genoemd wordt. Samen met haar Sprookjesvrienden beleeft ze de mooiste, gekste en meest bijzondere avonturen. Wilt u ook eens ontdekken wat er op deze camping allemaal voor bijzonders gebeurt tijdens het animatieprogramma, maar natuurlijk niet te vergeten in het dagelijkse theaterstuk? De camping is speciaal voor kinderen t/m tien jaar een ware traktatie. Jullie kunnen op Capfun de Sprookjescamping alle kanten op. Bekijk snel wat er nog beschikbaar is op deze zeer bijzondere kindercamping!

 

Faciliteiten in de zomervakantie

Kamperen of verblijven op de Sprookjescamping betekent verblijven in luxe. De Sprookjescamping heeft alle voorzieningen die jullie nodig hebben tijdens jullie zomervakantie. Als het mooi weer is, kunnen jullie gebruik maken van het Waterspeelparadijs buiten, evenals van het zwembad voor de grote kinderen en volwassenen. Binnen is er Hannah’s kasteel, een water speelparadijs waar ook de allerkleinsten de tijd van hun leven hebben tijdens Spetterpret. Als het buiten wat minder weer is, dan kunnen de kinderen ook binnen spelen in de overdekte speeltuin in de Kasteeltuin. In de Kasteeltuin vindt u verder ook campingwinkel ‘Bumpieshop’ en de Eeterij, waar u kunt genieten van pizza, friet en pannenkoeken. Weten jullie wie er ook van Pannenkoeken houdt? Dat is Bumpie de Beer! Het sanitair gebouw is voorzien van sauna, zonnebank en de wasbakken zijn op kinderhoogte, zodat ze zelf hun handen kunnen wassen en tanden kunnen poetsen. En heel misschien komt er dan ook een sprookjesfiguur om te kijken of de kinderen hun tanden goed gepoetst hebben. Ook zijn er handige familiedouches. Hiervoor zijn geen muntjes nodig. Er kan namelijk onbeperkt worden gedoucht. De Sprookjescamping heeft hygiëne hoog in het vaandel staan, dus het gebouwen is altijd goed schoon. Met kinderen wel zo fijn!

Vol animatieprogramma tijdens de zomer

De Sprookjescamping is een geweldige kindercamping met een volledig animatieprogramma in zomervakantie. Met elke dag leuke activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor de jongste groep Magische Elfjes (kinderen van 0 t/m 3 jaar) zijn er leuke activiteiten zoals Spetterpret, de kliederclub, maar ook lekker knuffelen met Bumpie staat altijd op het programma. Voor de Ondeugende Beren zoals 4- en 5 jarigen op de Sprookjescamping genoemd worden, zijn er activiteiten met meer spelelementen, zoals strandspelletjes, tikspelletje, verstoppertje en knutselen.

Voor de Stoere Draken en de Buddy’s zijn de activiteiten wat uitdagender en is men vooral bezig met sportieve activiteiten en de wat meer ingewikkelde speurtochten, bijvoorbeeld een selfietocht of een mysterieuze speurtocht naar bijvoorbeeld kwijtgeraakte schilderijen. De Buddy’s doen natuurlijke hele stoere activiteiten, zoals een voetbaltoernooi of een waterpolo wedstrijd. De kinderen zullen zich de hele dag amuseren in één van de vier leeftijdclubs. 

De vier clubs

3T4A5862
9

Dit is een fantastische camping voor gezinnen. Veel zeer professionele animatie en activiteiten. Sprookjesachtig en magisch voor de kinderen. 

Marloes