Zoover Award Goud 2018 gewonnen door de Sprookjescamping

Capfun de Sprookjescamping behoort tot de beste accommodaties van het land

 

Op 10 januari jl. zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. De Sprookjescamping wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er 96 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. De consument beoordeelde de Sprookjescamping met een waarderingscijfer 9,0.

 

Zoover Awards, welke zijn er?

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award Platinum – Beste van de regio’. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 zijn hierin meegenomen.

Elke dag animatie op de Zoover Award Goud Sprookjescamping

Op de Sprookjescamping is tijdens het seizoen elke dag wel animatie in de vorm van sportieve activiteiten, theater, spelletjes en knutselactiviteiten. Waarin de Sprookjescamping verschilt van andere campings is dat er dagelijks Sprookjesfiguren aanwezig zijn om de kinderen in de leeftijd van 0 t/m 10 jaar te vermaken.

 

De faciliteiten zijn van vijfsterren niveau en zijn speciaal speciaal voor kinderen geselecteerd en gemaakt. In het sanitairgebouw vindt je wasbakken op verschillende hoogte, ouder en kind douches en in de Eeterij, waar pizza, patat en pannenkoeken verkrijgbaar zijn, is een mooie overdekte binnenspeeltuin. Op deze door Zoover Award Goud bekroonde camping vinden jullie alles om een Sprookjesachtig verblijf te hebben. Willen jullie ook een onvergetelijke vakantie boek dan uw verblijf op de Sprookjescamping. 

3T4A2178
9

Dit is een fantastische camping voor gezinnen. Veel zeer professionele animatie en activiteiten. Sprookjesachtig en magisch voor de kinderen.

Marloes