Eenoudervakantie in Nederland?
Kom naar de Sprookjescamping

Eenoudervakantie

Op zoek naar een eenoudervakantie in Nederland? In Overijssel ligt in Rheeze Capfun de Sprookjescamping: een kindercamping geschikt voor kinderen t/m 10 jaar. De camping is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor alleenstaande ouders. Op de Sprookjescamping kunnen jullie zorgeloos genieten, want de kinderen vermaken zich uitermate in de speeltuintjes, zwemspeelparadijzen en met de activiteiten. Er is namelijk altijd animatie en ook iedere dag een theatershow met echte sprookjesfiguren. Een ander groot voordeel is dat het dichtbij is, maar dat jullie toch het idee hebben in het buitenland te zijn door de prachtige natuur van het Vechtdal.

 

Een eenoudervakantie voor zowel vaders als moeders

Op Capfun de Sprookjescamping kunnen jullie genieten van een eenoudervakantie en vele leuke dingen ondernemen met het gezin! Jullie kunnen gaan vissen in de Elfenvijver of gezellig gaan knutselen in de Sprokkelplaats. De kinderen kunnen ook alleen deelnemen aan de activiteiten op de camping en zullen snel vele vriendjes en vriendinnetjes maken waarmee ze zich de gehele eenoudervakantie kunnen vermaken. Aan het einde van de dag kunnen jullie naar de leuke theatervoorstellingen. Een oudervakantie op Capfun de Sprookjescamping is altijd geweldig!

Eenoudervakantie in Nederland

Hebben jullie al veel gedaan op de camping en willen jullie een dag iets anders doen? Tijdens de eenoudervakantie kunnen jullie veel doen in de omgeving van Capfun de Sprookjescamping. Jullie kunnen bijvoorbeeld:

  • Een dag doorbrengen iets buiten de camping bij strandmeer De Oldemeijer
  • Alle attracties uitproberen in Attractiepark Slagharen
  • Een rit maken in de spannende achtbaan in Avonturenpark Hellendoorn
  • Lekker spelen bij Plopsa Indoor.

 

Jullie vervelen je nooit tijdens de eenoudervakantie op Capfun de Sprookjescamping. Boek daarom nu een verblijf op de camping.